Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg akkora nő gyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora nő gyűlölő lennék az miatt mert azt mondtam a barátnőmnek hogy szeretném majd ha a jövőben nekem főzne?

Figyelt kérdés

Külön élünk én dolgozok már javában (24 ő 20) ő még sulizik. 2 éve együtt vagyunk már. Megmelítettem neki célzásként hogy szeretném ha a közeljövőben majd nekem főzne a konyhában valamit miután hazaérek a melobol az ő kosztját egyem. Ezzel igazából arra céloztam hogy szeretném feleségül venni őt és azt hogy össze is költözzünk majd.

Ő meg betámadott hogy mekkora ny.morék vagyok mert ő senkinek nem fog főzni meg a konyhában robotolni meg hogy mennyire sértő dolgot mondtam ezzel. Tényleg így van? En nem annak szántam :/

2022. nov. 12. 07:05
 71/91 anonim ***** válasza:
75%

Hűha ezt a szöveget inkább föl diktálom, mert hosszú lesz... Végigolvastam a kommentre két... A kérdezőnek az összes válaszát és a kérdést is. Kedves Kérdező!

Te mégis melyik bolygón élsz, hogy úgy gondolod hogy jogod van eldönteni a párod helyett, hogy ő hogyan szeretné élni az életét? Egy párkapcsolat nem azt jelenti, hogy te kifizeted és a házi bejárónőd valamint a rabszolg@d lesz. Honnan jött egyáltalán ez az elképzelés?

Én is felháborodtam volna a barátnőd helyébe! Mégis mit gondoltál mi lesz a reakciója? Egy 20 éves lánynak, aki nyilvánvalóan még milliónyi álommal néz az életére! Hiszen az csak most indul! Te pedig erős utalást tettél arra, hogy neki a konyhában a helye, hiszen te úgyis el tartod. Amúgy is mit képzel, hogy nem akar ott lenni. Még ki is kéred magadnak, amikor azt mondja, hogy ezt nem akarja vagy kikéri magának, hogy mégis mit képzelsz magadról!

Javaslom, hogy ha ezel a lánnyal akarod leélni az életedet... Akkor gondolkodj el, hogy nem minden rólad szól! Piszkosul megaláztad ezt a szerencsétlen lányt!

Te mégis hogy mit gondolnál arról, hogy ha fordított esetben lennétek? Ha ő mondta volna azt neked, hogy neked konyhában és az ágyában a helyed amíg ő téged eltart! Minek éreznéd magad egy selyem fiúnak igaz? Na képzeld ő is így érezte valószínűleg! Inkább becsüld meg, hogy van tartása és nem egy rib..c.

A világ nézeteden meg sürgősen gondolkozz el, mert ennél minden nő több megbecsülést érdemel!

26/N

2022. nov. 13. 17:38
 72/91 anonim ***** válasza:
70%
Akkor már a "lánykéréshez" azt is hozzá csaphattad volna, hogy nyugodtan hagyja abba a sulit, minek neki diploma, mikor úgyis a konyhában a helye.
2022. nov. 13. 17:50
 73/91 anonim ***** válasza:
21%
nem tudom mi a f* a mai nőkkel már bocsánat, déd nagyanyámon keresztül egészen anyámig egy egyiknek sem okozott okoz gondot és a mind dolgozó nő. nem értem mi ez a 2 bites gondolkozás hogy akkor meg nem kell dolgoznia? de kell.
2022. nov. 14. 03:19
 74/91 anonim ***** válasza:
75%
#73 a gond az, amikor ez elvárássá válik. Miért a nő feladata, ezt még nem sikerült megválaszolni. Leszakad az ég, ha a pasi véletlenül fakanalat vesz a kezébe? Miért a nő “dolga” miután ő is és a pasi is dolgozik??
2022. nov. 14. 06:45
 75/91 anonim ***** válasza:
24%

74. ..de itt senki nem mondta hogy ez a nő dolga lenne. :D Én nem látom azt hogy a kérdező aztmondta volna hogy ez csak a nő dolga lenne,ő csak SZERETNÉ ha a barátnője tenné más nő helyett..eu konkrétan felhívás keringőre.

Ezért nem is értem az egészet,oké hogy kiállnak a jogaikért a válaszolók de szerintem kissé túlzásba estek.

2022. nov. 14. 06:58
 76/91 anonim ***** válasza:
11%
Utolsó vagyok..és hiába pontoztok le,énis nő vagyok és egyáltalán nem esik nehezemre örömet okozni a páromnak akárcsak egy finom ebéddel vagy vacsorával vagy egyéb más dologgal;ami persze viszonozva van.
2022. nov. 14. 07:02
 77/91 anonim ***** válasza:
75%

#75-76 nem értem mi olyan bonyolult ezen. Ha valami elvárás, hogy csak azért a te dolgod, mert nő vagy, az szexizmus. Világos? Pláne akkor, ha mindketten dolgoznak. Mivel már korábban írtam, nincs főző gén a második x kromoszómán. Miért lenne a nő feladata ez? Hogy egész napos munka után majd ő főzzön? Ha otthon van végig, az más, de ha mindketten dolgoznak, akkor miért?

És ha a csaj nem szeretne főzni? Akkor az ő örömével mi lesz? Azt felül lehet írni azzal, hogy hát a hímnek meg ez kell? Nem a középkorban vagyunk.

2022. nov. 14. 07:20
 78/91 anonim ***** válasza:
20%
Ne sajnáljuk már ilyen látványosan a mai nőket, értem itt a 20-30-as generációt! A nagy jólétben meg a szabadságban azt sem tudják már milyen jogokat harcoljanak ki maguknak. Egyébként semmi gond, az értelmes nőknek értelmes pasijuk van, ott meg nem esik nehezükre hogy esetleg megkenjenek egy vajas kenyeret. Azok a nők akik meg végtelenségig önzők, azok meg nem is fognak tovább szaporodni, a természet elvarrja a szálait. Arról meg nem is beszélve, hogy a sorsnak van humora! Akik most itt magas lóról oltogatják a férfiakat, azok a nők fognak a legnagyobbat bukni. Majd az ő pasijuk lesz a tuti... Aha, így is lesz! :D
2022. nov. 14. 08:46
 79/91 anonim ***** válasza:
84%

"20-30-as generációt"

Nagyapám is főz.

Az onzőseg meg az, amikor egy farok elvárja a kiszolgálást. Na ők nem fognak szaporodni.

2022. nov. 14. 09:06
 80/91 anonim ***** válasza:
84%
#78 azért arra még mindig nem sikerült válaszolni, hogy ha mindkét fél dolgozik, miért a nő vigye a háztartást? Hmm? Mi ennek az oka? Az, hogy anyuci is így csinálta, és még a végén kiderül, hogy tényleg Freudnak volt igaza, és anyapótlékot kerestek magatoknak, akit meg is lehet dugni? Vagy miért? A főzés nemspecifikus cselekvés? Vagy mi?
2022. nov. 14. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!