Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg akkora nő gyűlölő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg akkora nő gyűlölő lennék az miatt mert azt mondtam a barátnőmnek hogy szeretném majd ha a jövőben nekem főzne?

Figyelt kérdés

Külön élünk én dolgozok már javában (24 ő 20) ő még sulizik. 2 éve együtt vagyunk már. Megmelítettem neki célzásként hogy szeretném ha a közeljövőben majd nekem főzne a konyhában valamit miután hazaérek a melobol az ő kosztját egyem. Ezzel igazából arra céloztam hogy szeretném feleségül venni őt és azt hogy össze is költözzünk majd.

Ő meg betámadott hogy mekkora ny.morék vagyok mert ő senkinek nem fog főzni meg a konyhában robotolni meg hogy mennyire sértő dolgot mondtam ezzel. Tényleg így van? En nem annak szántam :/

2022. nov. 12. 07:05
 41/91 anonim ***** válasza:
7%
38: Értelemszerűen veled sem igazán jönne össze egy értelmes férfi.
2022. nov. 12. 16:54
 42/91 anonim ***** válasza:
87%

41

Bocsika, értelmes párom, és képzeld, nem derogál neki főzni. Rendszeresen szokott ő is és én is, de aki egyoldalúan elvárná, azzal nem lennék együtt.

2022. nov. 12. 17:06
 43/91 anonim ***** válasza:
88%
Amúgy meg rohadt unalmas már, hogy mindig jön egy barom, aki előadja, hogy őt ki kell szolgálni, csak mert farka van.
2022. nov. 12. 17:11
 44/91 anonim ***** válasza:
7%

#42: Ha ezt a hisztit elviseli, amit levágsz, akkor nem értelmes. Ne erőltesd ezt, mert kínos.

Az nem unalmas, amit ti adtok elő? Hogy minden nőgyűlölet, aminek köze nincs hozzá?

2022. nov. 12. 17:24
 45/91 anonim ***** válasza:
93%
#37 ez nem apró kérést hanem elvárás. Ha téged kérne meg a párod heti 5x, hogy főzz, megtennéd?
2022. nov. 12. 17:37
 46/91 anonim ***** válasza:
90%
Imádom a kérdezőt amúgy, ilyen vicces szöveget írni gondolom teljesen komolyan is gondolja közben 😃
2022. nov. 12. 17:38
 47/91 anonim ***** válasza:
90%
#46 szerintem csak kamu. Csak szeretné, ha lenne csaja, akit ugráltasson
2022. nov. 12. 17:41
 48/91 anonim ***** válasza:
8%

#45: Nem megtenném, hanem meg is tettem. A barátnőmnek vizsgaidőszak volt, szóval én csináltam addig kb. minden házimunkát, mert jobban belefért az időmbe. És ebből most mi következik? :O

A részéről amúgy kérés volt, hogy az ő részét is én csináljam, nem elvárás.

(Persze, a barátnőm nem olyan hisztis, mint ti.)

2022. nov. 12. 17:58
 49/91 anonim ***** válasza:
91%
#48 hosszútávon is vállalnád? Mert a kérdésben leírtak alapján a kérdező ezt elvárná. Ez a lényeg.
2022. nov. 12. 18:00
 50/91 anonim ***** válasza:
73%

#49: Persze. Ha úgy jönne ki a lépés, akkor igen. Éltem egyedül, akkor egyedül csináltam mindent. Nem is értem itt a problémát. Nem egy nagy kaland kaját csinálni. 2 főnél annyi a különbség, hogy nagyobb adagot kell feldobni.

De mire akarsz kilyukadni?

A kérdésnek csak azt a részét olvastam, ami eleve a kérdés. Ott nem írja a kérdező, hogy mindig elvárná ezt a dolgot.

2022. nov. 12. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!