Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora nő gyűlölő lennék az miatt mert azt mondtam a barátnőmnek hogy szeretném majd ha a jövőben nekem főzne?
Külön élünk én dolgozok már javában (24 ő 20) ő még sulizik. 2 éve együtt vagyunk már. Megmelítettem neki célzásként hogy szeretném ha a közeljövőben majd nekem főzne a konyhában valamit miután hazaérek a melobol az ő kosztját egyem. Ezzel igazából arra céloztam hogy szeretném feleségül venni őt és azt hogy össze is költözzünk majd.
Ő meg betámadott hogy mekkora ny.morék vagyok mert ő senkinek nem fog főzni meg a konyhában robotolni meg hogy mennyire sértő dolgot mondtam ezzel. Tényleg így van? En nem annak szántam :/
41
Bocsika, értelmes párom, és képzeld, nem derogál neki főzni. Rendszeresen szokott ő is és én is, de aki egyoldalúan elvárná, azzal nem lennék együtt.
#42: Ha ezt a hisztit elviseli, amit levágsz, akkor nem értelmes. Ne erőltesd ezt, mert kínos.
Az nem unalmas, amit ti adtok elő? Hogy minden nőgyűlölet, aminek köze nincs hozzá?
#45: Nem megtenném, hanem meg is tettem. A barátnőmnek vizsgaidőszak volt, szóval én csináltam addig kb. minden házimunkát, mert jobban belefért az időmbe. És ebből most mi következik? :O
A részéről amúgy kérés volt, hogy az ő részét is én csináljam, nem elvárás.
(Persze, a barátnőm nem olyan hisztis, mint ti.)
#49: Persze. Ha úgy jönne ki a lépés, akkor igen. Éltem egyedül, akkor egyedül csináltam mindent. Nem is értem itt a problémát. Nem egy nagy kaland kaját csinálni. 2 főnél annyi a különbség, hogy nagyobb adagot kell feldobni.
De mire akarsz kilyukadni?
A kérdésnek csak azt a részét olvastam, ami eleve a kérdés. Ott nem írja a kérdező, hogy mindig elvárná ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!