Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért akarja tartani a baráti kapcsolatot volt barátnőkkel meg ex kúrópajtikkal?
Figyelt kérdés
2022. nov. 9. 11:50
1/23 anonim válasza:
Lehet mer könnyen jut hozzájuk vagy nincsenek barátai és velük próbál az maradni, de tudok jobbat. Kérdezd meg.
2/23 anonim válasza:
Mert nincs túl rajtuk.
Vagy kell a "B" terv.
3/23 anonim válasza:
En azert tartom a kapcsolatot az egyik exemmel, mert tokjo baratom.
Kuropajtim nincs, de valoszinuleg hasonlo okbol tartanam, mert jol megertjuk egymast.
5/23 anonim válasza:
Hogy jól telibe k.úrja őket, ha épp te nem érsz rá.
6/23 anonim válasza:
Én is tartom a kapcsolatot exemimel még azzal is aki megcsalt hazudott néha hiányoznak csak van köztünk kötődés a mai napig jó velük beszélgetni. Hát fura de én nem tudom kitörölni az életemből akiket szerettem
7/23 anonim válasza:
Ezt a kérdést nem a te párod írta ki?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
9/23 anonim válasza:
Mert nem te vagy neki az “igazi”.
Más mellett majd eszébe sem fognak jutni az exei.
10/23 anonim válasza:
Elöttem az én pasim is csinalt ilyeneket. Mindenkivel irogatott egyszerre, egyszer egyikkel találkozott, utána másikkal. Igazábol egyiket sem vette komolyan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!