Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért akarja tartani a baráti kapcsolatot volt
barátnőkkel meg ex kúrópajtikkal?
Jók lesznek azok majd szükség esetén...Vagy már most jók...férfi vagyok,és nem tartom a kapcsolatot exekkel,pont azért mert nincs rájuk szükségem a barátnőm mellett.Mást meg mit akarhatnék tőlük,megvan a saját életük,meg nekem is.Szép emlékek,szeretettel gondolok rájuk,de elengedtem őket.
2022. nov. 10. 18:42
Mert nincs jobb dolga, ennyi az élete
2022. nov. 10. 19:27
Mert nincs önbizalma és nárcisztikus. Egy igazi kretén aki az udvartartással próbálja helyre rakni a nem létező önértékelését. Fuss menekülj, mert ez nem férfi, hanem egy sérült kis gyerek. Nem fog leállni itt. Te meg ne tedd tönkre magad.
2022. dec. 10. 14:09
Mert suttyó,"ex kúrópartnerek" azok vissza térnek..
2022. dec. 13. 00:13
1 mert nem szeret téged eléggé
2 mert nem akar lemondani a bevált kalandjairól
3 mert nem tervez veled hisszútávon
2022. dec. 13. 09:55
16/23 A kérdező kommentje:
Nincs velük szexuális kapcsolata, ha pedig van, azt nem tudom mikor bonyolítja, mert együtt élünk és egy munkahelyen is dolgozunk, 0-24ben együtt vagyunk. Ezt nem tartom valószínűnek tehát, már csak amiatt sem mert fozikailag nem tudja kivitelezni. Másrészt az egyik férjezett, 10 éve házas. ( Még előtte jártak együtt sokáig.) A másik meg 200 km-re lakik tőlünk, vele még kevésbé tudná kivitelezni, plusz a nőt az utolsó fél évben nem is kívánta, hónapokig nem volt szex, majd otthagyta. Korábbi fxck buddy-k sem ebben a városban élnek. Gyereket szeretne tőlem, folyton a házasságról szövegel. A r ibancokkal való rendszeres lelkizgetés, bratyizgatás és programok szervezése (közös programokat is volt képe leszervezni nemegyszer) miatt viszont én fogom kidobni. Nem fogja fel.
Hol éltek? Kísértetiesen hasonlít az elmondottak alapján egy ismerősömre. :)
2022. dec. 13. 14:08
18/23 A kérdező kommentje:
Van neked is egy ilyen exed, gondolom...
Az én exemhez nagyon hasonlít a tiéd. Ő sem hitte el. Szerinte az én felfogásom volt rossz és természetesen én voltam az egyedüli barátnője aki fennakadt ezen.
Én azóta boldog párkapcsolatban élek,ő pedig azóta is egyedülálló. Ez több mint két évet jelent.
2022. dec. 13. 19:46
Nekem is ismerős, csak nem Újp@lotai?😃
Netán azzal a szöveggel is h leszokott 5 éve a szerekről, közben meg kiderült h nagyon nem.
S ja ő szerinte is normális exekkel progizni, csak egyszer nemibetegséget is hozott valamelyiktől 😃
S kiderült hogy valójában egy drogos,manipuláló, össze vissza hazudó, önértékelési hibás genetikai hulladék, csak jó a szövege aminek sokan bedőlnek.
Én kivétel voltam, mára normális értékrendű párom van s boldogság.
2022. dec. 13. 21:05
További kérdések: