Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyanakodhatok, hogy jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodhatok, hogy jelent neki valamit ez a nő?

Figyelt kérdés

Előbb értem haza a munkából, mint szoktam, és arra léptem be a lakásba, hogy a férjem beszélget valakivel (mint kiderült Facebook-hanghívásban).

Nem vett észre, én meg nem akartam zavarni, mivel nyitott ajtó volt, és elég hangosan beszélt, mindent hallottam.

Egy fiatal kolléganővel beszélt (párom az 50-es éveiben jár!), egy közelgő prezentáció kapcsán. A lányka nagyon izgult, pályakezdő.

A párom olyanokat mondott neki, hogy ne szorongjon, ő végig ott lesz vele, hogy próbáljon meg csakis őrá figyelni, a szemébe nézni, kikapcsolni mindenki mást majd, akik még jelen lesznek.

Magázódva beszéltek, és ez a mondat ütött szíven: csak maga meg én, csak mi ketten leszünk valójában ott, csak rám figyeljen, a szemembe nézzen! Nincs egyedül, majd figyelek, hogy minden rendben menjen.

szerintetek kell ebbe többet látnom, vagy félreértem? nagyon kihangsúlyozta a nőnek, hogy csak maga meg én, csak mi ketten, képzelje azt, hogy ketten vagyunk a teremben, senki másra ne figyeljen...

2022. szept. 2. 13:34
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
de ha egymásba szeretnek?
2022. szept. 2. 22:14
 52/56 anonim ***** válasza:
77%
A csaj majd csalja offolja idővel.
2022. szept. 3. 08:40
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

#52:

Ez sokat segít a kérdezőn. :D

Sajnos az emberek a legtöbb időt a munkahelyükön töltik, ezért a legnagyobb valószínűséggel ott lehet olyan partnert találni akivel esélyes a megcsalás. Az ott dolgozók alapból átérzik a munkahelyi problémákat is, lehet velük erről is beszélgetni. És előbb vagy utóbb a magánéleti problémák is előkerülnek ha van erre egy befogadó fél.

Kb. 50-50 % az esély, hogy összejöhetnek.

És 16 év nem olyan óriási nagy korkülönbség, ha mindkét fél valamit hiányol a magánéletéből, akkor könnyen egymásra találhatnak. Azon múlik minden, hogy melyik félben mennyi hajlandóság van erre. Mert ehhez mindketten kellenek. Hiába akarja az egyik, ha a másik nem.

Ezt meg mi innen, nem igazán tudjuk eldönteni.

2022. szept. 3. 08:56
 54/56 anonim ***** válasza:
73%
Ha úgy nez ki a férjed, mint Brad Pitt, akkor simán bele szerethet a nő, ha magyar átlag ötvenes, akkor nincs okod félni.
2022. szept. 3. 10:28
 55/56 A kérdező kommentje:

54

az átlagpasikba is beleszeret vki, én nem gondolnám, h. ez ilyen faék egyszerűséggel működik.

pitt pedig nem egy nagy szám sztem... nekem sosem jött be.

2022. szept. 3. 12:51
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem emlékszem írtad-e a nő reakcióját. Ha átvette a hangsúlyt, akkor figyelj, van okod aggódni. De ha figyelmen kívül hagyta, akkor meg had vágyakozzon a férjed a fiatal pipire, majd elmúlik.
2022. szept. 4. 08:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!