Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodhatok, hogy jelent neki valamit ez a nő?
Előbb értem haza a munkából, mint szoktam, és arra léptem be a lakásba, hogy a férjem beszélget valakivel (mint kiderült Facebook-hanghívásban).
Nem vett észre, én meg nem akartam zavarni, mivel nyitott ajtó volt, és elég hangosan beszélt, mindent hallottam.
Egy fiatal kolléganővel beszélt (párom az 50-es éveiben jár!), egy közelgő prezentáció kapcsán. A lányka nagyon izgult, pályakezdő.
A párom olyanokat mondott neki, hogy ne szorongjon, ő végig ott lesz vele, hogy próbáljon meg csakis őrá figyelni, a szemébe nézni, kikapcsolni mindenki mást majd, akik még jelen lesznek.
Magázódva beszéltek, és ez a mondat ütött szíven: csak maga meg én, csak mi ketten leszünk valójában ott, csak rám figyeljen, a szemembe nézzen! Nincs egyedül, majd figyelek, hogy minden rendben menjen.
szerintetek kell ebbe többet látnom, vagy félreértem? nagyon kihangsúlyozta a nőnek, hogy csak maga meg én, csak mi ketten, képzelje azt, hogy ketten vagyunk a teremben, senki másra ne figyeljen...
#52:
Ez sokat segít a kérdezőn. :D
Sajnos az emberek a legtöbb időt a munkahelyükön töltik, ezért a legnagyobb valószínűséggel ott lehet olyan partnert találni akivel esélyes a megcsalás. Az ott dolgozók alapból átérzik a munkahelyi problémákat is, lehet velük erről is beszélgetni. És előbb vagy utóbb a magánéleti problémák is előkerülnek ha van erre egy befogadó fél.
Kb. 50-50 % az esély, hogy összejöhetnek.
És 16 év nem olyan óriási nagy korkülönbség, ha mindkét fél valamit hiányol a magánéletéből, akkor könnyen egymásra találhatnak. Azon múlik minden, hogy melyik félben mennyi hajlandóság van erre. Mert ehhez mindketten kellenek. Hiába akarja az egyik, ha a másik nem.
Ezt meg mi innen, nem igazán tudjuk eldönteni.
54
az átlagpasikba is beleszeret vki, én nem gondolnám, h. ez ilyen faék egyszerűséggel működik.
pitt pedig nem egy nagy szám sztem... nekem sosem jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!