Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyanakodhatok, hogy jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodhatok, hogy jelent neki valamit ez a nő?

Figyelt kérdés

Előbb értem haza a munkából, mint szoktam, és arra léptem be a lakásba, hogy a férjem beszélget valakivel (mint kiderült Facebook-hanghívásban).

Nem vett észre, én meg nem akartam zavarni, mivel nyitott ajtó volt, és elég hangosan beszélt, mindent hallottam.

Egy fiatal kolléganővel beszélt (párom az 50-es éveiben jár!), egy közelgő prezentáció kapcsán. A lányka nagyon izgult, pályakezdő.

A párom olyanokat mondott neki, hogy ne szorongjon, ő végig ott lesz vele, hogy próbáljon meg csakis őrá figyelni, a szemébe nézni, kikapcsolni mindenki mást majd, akik még jelen lesznek.

Magázódva beszéltek, és ez a mondat ütött szíven: csak maga meg én, csak mi ketten leszünk valójában ott, csak rám figyeljen, a szemembe nézzen! Nincs egyedül, majd figyelek, hogy minden rendben menjen.

szerintetek kell ebbe többet látnom, vagy félreértem? nagyon kihangsúlyozta a nőnek, hogy csak maga meg én, csak mi ketten, képzelje azt, hogy ketten vagyunk a teremben, senki másra ne figyeljen...

2022. szept. 2. 13:34
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
87%
36# igy értem hogy munkaidőn kivul a maganeletben az intimebb berkek igen.
2022. szept. 2. 17:01
 42/56 anonim ***** válasza:
48%

39 jaj es mennyi naiv pasi van aki nem lát át a női rafinérián.

És ilyenek házasodnak:(

2022. szept. 2. 17:03
 43/56 A kérdező kommentje:

42

itt sztem nem a párom a naiv, inkább én voltam az eddig...

meg lehet, h. ez a kis nő is, ha nem kapcsol... fogalmam sincs, ez benne hogy csapódott le, mikor ezeket hallotta...

2022. szept. 2. 17:18
 44/56 anonim ***** válasza:
72%

ajj hagyd már abba ezt a kis nőzést! felnőtt emberről van szó, ráadásul pont az egyik válaszodban írtad, hogy miért ne akarna többet a párod tőle, hisz nem is olyan nagy a korkülönbség

amúgy igen, én nőként azt érezném, hogy túl bizalmaskodó, de ez a kapcsolatuk dinamikájától függ. volt olyan kollégám, akivel simán megüthettük ezt a hangnemet, mert olyan volt a kapcsolatunk, ettől függetlenül nem láttam volna bele többet

a páromat megkérdeztem, ő azt mondta, hogy nem beszélne így egy nővel, ha nem akarna tőle valamit (mondjuk ő akkor sem, ha akarna)

ettől függetlenül simán lehet, hogy semmit nem akar tőle, ezeket mindig adott kontextusban, adott személyekkel kell vizsgálni. te ismered, neked kellene tudnod, hogy ez flörtnek számít-e

2022. szept. 2. 17:43
 45/56 A kérdező kommentje:

44

azt kell tudni róla, h. elég szemérmes, visszafogott pasi, tehát nem az a bizalmaskodó, flörtölő típus.

a kontextus meg ez a prezi volt, mást én sem tudok.

2022. szept. 2. 17:50
 46/56 anonim ***** válasza:
87%

Beleképzeltem magam fordítva a helyzetbe, hogy én vagyok a pályakezdő lány és egy férfi kolléga segít.

Nekem ez a fajta mondat kollégától már azért túllépne egy normális kollegiális kapcsolatot, hogy végig velem lesz és nézzek csak az ő szemébe, mintha kettesben lennénk...

Eleve nem nyávognék egy kollégának, hogy izgulok. Felnőtt emberként ezt azért kezelni kéne. A másik meg ilyen helyzetben lehet úgy is nyugtatni, hogy csak a szakmai részére koncentrálva, hogy jó a prezentáció, nincs benne olyan, amibe beleköthetnek, stb.

Nem gondolom, hogy megcsalt, de bizalmaskodnak. Beszéld meg a férjeddel, bár valószínűleg úgyis tagadni fog és hogy túlgondolod.

2022. szept. 2. 21:27
 47/56 A kérdező kommentje:
46 azt mondta, h. egy jó képességű, de rendkívül szerény, szorongó nőről van szó, azért kell neki a bátorítás...
2022. szept. 2. 21:39
 48/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha esetleg ő is ilyen lehetett ifjúként hogy lámpaláz stb akkor talán elképzelhető hogy ártatlan a segitségnyujtas, csak a férfiak ezt a féle segitőösztönt amikor magukat látják egy fiatalban, a maguk gyerekkorát, inkább kezdő fiatalamebrekben látják meg.

Nagyon kicai arra az esély hogy csak natur jószándékú a segítség csupa együtt érzésből

Habár talán van apai ösztöne, de ez meg a nő kora miatt zárható ki.

Szerintem lehet benne nemi vágyódás de az az ártatlan féle, a reménytelennek tűnő. Amikor jó lenne de ezt a másiknak sem fejezi ki egyértelműen, es lehet magának sem vallaná be.

A kérdés inkább az ha vevő lenne erre a nő, akkor mi lenne.

2022. szept. 2. 22:02
 49/56 A kérdező kommentje:

48

"Szerintem lehet benne nemi vágyódás de az az ártatlan féle, a reménytelennek tűnő."

nem értem, itt mindenki miért szajkózza, h. reménytelen lenne?

egy sikeres, közkedvelt, okos férfiról van szó.

a nő Fb-oldalán meg az áll, h. egyedülálló.

2022. szept. 2. 22:05
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha okos a nő nem kezd 50 es házassal ez neki nem pálya.
2022. szept. 2. 22:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!