Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Női fehérneműt és óvszeres...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női fehérneműt és óvszeres zacskót találtam a páromnál. Gyanakodhatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Mai nap megkért párom, hogy amíg ő dolgozik a szobájában takarítsak már ki. A ruháit is össze hajtottam amikor tálatam 2 db bugyit, az egyik koszosnak is tűnik. Szerintem a volt párjáé lehet mert a méret kb stimmelne. A másik pedig, hónapok óta volt egy óvszer a szekrényben aminek most találtam meg az üres zacskóját az ágy alatt (mi nem használtunk soha).

Amikor rá kérdeztem nevetett, azt mondta a bugyira nem emlékezett, régóta ott van, a gumiról pedig fogalma sincs. Itt hagyott azzal a címszóval, hogy hagyjam békén és, hogy azt feltételezem, hogy megcsal, pedig egy szóval sem mondtam annyit kértem, hogy magyarázza meg.

Szerintetek gyanakodhatok? 4honapja vagyunk együtt ő 20/F én 21/L

2019. aug. 21. 12:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
42%
Nem gondolod hogy ez egy csapda? Hogy ő tette őket oda? Mert ha valaki megcsalja a másikat, nem hagy ilyen nyilvánvaló dolgokat.
2019. aug. 21. 12:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy az egész csupán félreértés.

A másik lehetőség, hogy maszturbált.

A 3. lehetőség, hogy bizony félre**kúrt a szíved csücske

2019. aug. 21. 12:49
 3/16 A kérdező kommentje:
De miféle csapda lenne? És miért? Ennek nem látom értelmét igazából. Nagyon rendezetlen soha nem takarít szerintem eszében sem volt hogy ha ott hagyta..csak a használt részét tüntette el mivel az nincs meg.
2019. aug. 21. 12:50
 4/16 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, hogy masztizott de szégyelli elmondani
2019. aug. 21. 12:51
 5/16 anonim ***** válasza:
81%
Mióta vagytok együtt? Mi az a szerinte régóta ott van? Vagyis még azóta mielőtt együtt voltatok? Ha évek óta vele vagy akkor tuti félre qurt. Azért az óvszert gáz. Ki maszturbál óvszerbe otthon? Én még ilyet nem hallottam legalábbis. Ha használta akkor szerintem nem egyedül.
2019. aug. 21. 12:59
 6/16 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyunk együtt, az exéből nem nézem ki, hogy össze fekszik vele mert neki is van párja már elég régóta..másé meg nem hiszem, hogy lenne. A bugyi lehet ott volt már az előtt hogy össze jöttünk de az óvszer az nagyon idegesít..
2019. aug. 21. 13:05
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szándékosan küldött be,hogy kitakaríts.Így kell szakítást provokálni.
2019. aug. 21. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha én lennék a párod, és ilyeneket rejtegetnék a szobámban, akkor nem kérnélek meg hogy takaríts ki - mert szinte tuti hogy megtalálod.

Sőt, csili-vili rend lenne, nehogy még csak kedvességből is takaríts, és megtaláld.

Viszont a viselkedése eléggé fura. Légy résen.

2019. aug. 21. 13:34
 9/16 anonim ***** válasza:
97%

Én ilyenért mindenképp kivágnám.

3 lehetőség van:

i) Akkora barom, hogy megcsal és még a nyomokat sem takarítja el.

ii) Annyira gyáva, hogy megpróbálja kiprovokálni, hogy te szakíts.

iii) Akkora tróger, hogy legalább 4 hónapja rohadnak használt alsóneműk, óvszererek, csomagok a szobájában.

2019. aug. 21. 14:01
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Látod minek kell nála takarítani csak a baj van belőle? :))
2019. aug. 21. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!