Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női fehérneműt és óvszeres zacskót találtam a páromnál. Gyanakodhatok?
Sziasztok
Mai nap megkért párom, hogy amíg ő dolgozik a szobájában takarítsak már ki. A ruháit is össze hajtottam amikor tálatam 2 db bugyit, az egyik koszosnak is tűnik. Szerintem a volt párjáé lehet mert a méret kb stimmelne. A másik pedig, hónapok óta volt egy óvszer a szekrényben aminek most találtam meg az üres zacskóját az ágy alatt (mi nem használtunk soha).
Amikor rá kérdeztem nevetett, azt mondta a bugyira nem emlékezett, régóta ott van, a gumiról pedig fogalma sincs. Itt hagyott azzal a címszóval, hogy hagyjam békén és, hogy azt feltételezem, hogy megcsal, pedig egy szóval sem mondtam annyit kértem, hogy magyarázza meg.
Szerintetek gyanakodhatok? 4honapja vagyunk együtt ő 20/F én 21/L
Lehet hogy az egész csupán félreértés.
A másik lehetőség, hogy maszturbált.
A 3. lehetőség, hogy bizony félre**kúrt a szíved csücske
Ha én lennék a párod, és ilyeneket rejtegetnék a szobámban, akkor nem kérnélek meg hogy takaríts ki - mert szinte tuti hogy megtalálod.
Sőt, csili-vili rend lenne, nehogy még csak kedvességből is takaríts, és megtaláld.
Viszont a viselkedése eléggé fura. Légy résen.
Én ilyenért mindenképp kivágnám.
3 lehetőség van:
i) Akkora barom, hogy megcsal és még a nyomokat sem takarítja el.
ii) Annyira gyáva, hogy megpróbálja kiprovokálni, hogy te szakíts.
iii) Akkora tróger, hogy legalább 4 hónapja rohadnak használt alsóneműk, óvszererek, csomagok a szobájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!