Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromnak vettem születésnapjára szexi fehérneműt Mibe csomagoljam be?
Figyelt kérdés
Vettem egy csipkés bugyit, meg hozzá egy szép melltartót és nem tudom ,hogyan csomagoljam be ?
Hagyjam rajta az ár címkét? mert azon van rajta a méret,hátha esetleg nem lenne jó és ki kell cserélni, de a méretet tudom szóval remélem jó lesz?
2018. szept. 21. 20:47
1/2 anonim válasza:
Az árat hatalmas illetlenség rajta hagyni.
Fehérneműt sehol nem cserélnek, max minőségi probléma esetén visszaadják az árát. A blokkot tedd tehát el.
Én egy ízléses, zárt dobozban adnám át.
2/2 anonim válasza:
Egy kis dísztasak is megteszi szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!