Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom a születésnapjára azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom a születésnapjára azt kérte, adjak elő egy sztriptíztáncot?

Figyelt kérdés

Egy probléma van ezzel, sajnos abszolút nincs jó mozgásom. Ezért nem jártam és járok sosem diszkóba, bálba, olyan helyekre, ahol táncolni kell, mert egyszerűen nem megy. Nem tudom mozgatni a csípőmet, pedig próbálkoztam már sokszor, de... reménytelen. Régebben már szóltak is meg érte, hogy nő létedre de kétballábas vagy, de hát ez van, nekem ez jutott.

Szeretném teljesíteni a kívánságát, de mégis hogyan, ha a végére csak leégetném magamat és ő kinevetne, mert nem szexire sikerülne a tánc, hanem csetlés-botlás lenne az egész...

Mit gondoltok, hogyan lehet gyakorolni, tanulni egy sztriptíz táncot, hogy azért mégis ne betanultnak tűnjön, hanem kicsit szabadabbnak? Milyen ötleteitek vannak, hogy lehetne ezt az egészet megoldani?

Még van pár hónapom addig szerencsére, de kész katasztrófa. Ha tükörbe nézek miközben "táncolok", elsírom magam, borzasztó. :-(

Kérlek adjatok valami tanácsot ha tudtok, esetleg volt már valaki ilyen helyzetben?

Vagy csajok, sztriptizeltetek már a párotoknak, barátotoknak, férjeteknek?

2015. júl. 13. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Van sztriptíz tanfolyam. De ha ennyire nem való neked akkor ne csináld, semmi szükség rá hogy hónapokig ideges legyél, és a végén nem is jutsz semmire. Nem hiszem hogy a barátod ezt akarná. Viszont felfoghatod egy lehetőségnek is hogy megtanulj nőiesen mozogni, nagyobb önbizalmad lesz tőle.
2015. júl. 13. 20:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha amúgy nem nézel ki rosszul, jó alakod van, akkor olyan nagyon ne aggódj a mozgás miatt.

Kérd meg hogy üljön le kényelmesen egy karosszékre, előtte egy jó stabil asztal ami elbír téged :D

Tegyél be egy jó erotikus hangzású zenét, és lassan, érzékien kezdj vetkőzni. Közben válts pózokat, pld néha ülj fel elé az asztalra, pajkosan vesd át a lábadat a vállán, aztán fordulj át, térdelésbe, egy felső ruhadarabot csak félig vegyél le néha, aztán riadt szégyenlősséget mímelve húzd vissza magadra....

Bonts ki egy stílszerű italt, talán egy pezsgőt, és azt csurgasd végig a már szabaddá vált testrészeiden. Például ha még rövidujjú van rajtad, húzd fel az ujját, és a válladra csurgasd a pezsgőt, enged hogy lefollyon a könyöködig, és hagyd hogy lenyalogassa onnan... aztán később a hasad válik szabaddá, ehhez feküdj elé hanyatt az asztalra, vagy az ölébe, és ott hagyd hogy nyalogasson, hopp "véletlenül" a cicidre is follyon fel a pezsgőből, aztán ugyanez a játék a combodon, a térdeden....

Néha lépj mögé, az éppen levetett ruhadarabokat engedd, hogy végigsimítsa az arcát, vagy pajkosan tekerd a nyakára... Ha kedved támad, "kínáld fel" bármely testrészedet puszira, de az utolsó pillanatban kapd el, és dorgálóan tedd az ujjadat a szájára, nem, nem, nincs puszi! :D

Lépj fel a térdére fél lábbal, simogasd meg a combját... Kapd el onnan a lábad és újra mögé kerülj...

Ki a fenét érdekli a TÁNC ??? :D

2015. júl. 13. 20:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha elmész egy (bármilyen) tánc tanfolyamra többnyire (1) javul a test-tudatod, (2) magabiztosabb leszel, (3) mutatnak olyan mozdulatsorokat, amiket fel tudsz használni akár ehhez is.

Én első körben viszont még inkább egy "burlesque" tanfolyamot javasolnék (guglizd le, pl. a dollhouse studióban van ilyen), nem kifejezetten sztriptíz, hanem az érzéki nőiességet emeli ki, kevésbé bevállalósoknak is elmegy, és pont arra megy rá, hogy ne fakadj sírva, ha meglátod magad mozogni.

2015. júl. 14. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá.. szerintem sem a tánc a lényeg... valószínűleg pár ruhadarab után ő maga fogja levetni rólad a megmaradtakat :)
2015. szept. 6. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!