Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám a lány tudtára adni hogy szerelmes vagyok belé?
most jó eséllyel nem bámulod minden nap,mert vizsgaidőszak van,helló!
de szorgalmi időszakban menj oda hozzá,és mondd meg neki,légy férfi,tedd meg az első lépést!! :)
sok sikert kívánok! :)
kérdező, te egy marha vagy, ha ezt akarod tenni...
így ugyanis megölöd az ő oldalán kialakuló vonzalmat...
egy nőben ugyanis pont az alakít ki vonzalmat, ha nem tudja, hogy a férfinek bejön-e és ha szerelmet vallassz neki, akkor pont ezt ölöd meg..
inkább flörtölj vele, légy könnyed, humoros, kicsit nehezen kapható, de SEMMIKÉPPEN SE VALLJ SZERELMET!
Utolsóval értek egyet.
/egy egyetemista lány/
Valóban, nem a szerelmi vallomással kell ezt kezdeni. Eleve alig tudhatsz róla valamit, ha még nem is beszélgettetek.
Ezek közül válogathatsz kedvedre:
- széles mosollyal ráköszönsz (nem baj, ha el is pirulsz hozzá, az aranyos)
- megkérdezed tőle, szeretne-e elmenni veled moziba/kávézóba/akárhova
- bejelölöd facebookon, írsz neki üzenetet
- a tanulnivalóról kérdezed
- igyekszel mellé ülni az órákon
- igazából bármivel, de tényleg, BÁRMIVEL indíthatsz, egyik sem lesz gáz! Egy egyszerű "hogy vagy" is simán megteszi. Nem kell ezt túlkomplikálni, persze egyetemista koromban még én sem láttam ilyen egyszerűen a dolgokat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!