Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám a lány tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám a lány tudtára adni hogy szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik nekem egy lány egyetemen, de sajnos azon túl hogy bámulom folyamatosan nem tudok vele mit csinálni, pedig most érzem hogy ez egy jó esély lehetne. Ti mit tennétek, hogyan közelednétek, mit mondanátok?

2018. jan. 7. 00:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

most jó eséllyel nem bámulod minden nap,mert vizsgaidőszak van,helló!

de szorgalmi időszakban menj oda hozzá,és mondd meg neki,légy férfi,tedd meg az első lépést!! :)

sok sikert kívánok! :)

2018. jan. 7. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Németül vagy angolul.
2018. jan. 7. 01:51
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
te nem szerelmes vagy, hanem idióta
2018. jan. 7. 01:58
 4/7 anonim ***** válasza:
ma már minden hülye egyetemre jár? azt gondolnám, aki odakerül, annak a kommunikációs és viselkedési kultúrája, IQ szintje és szociokulturális helyzete "engedi tudni", hogy hogyan kell cselekedni, ha tetszik egy lány neki.
2018. jan. 7. 03:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

kérdező, te egy marha vagy, ha ezt akarod tenni...

így ugyanis megölöd az ő oldalán kialakuló vonzalmat...

egy nőben ugyanis pont az alakít ki vonzalmat, ha nem tudja, hogy a férfinek bejön-e és ha szerelmet vallassz neki, akkor pont ezt ölöd meg..

inkább flörtölj vele, légy könnyed, humoros, kicsit nehezen kapható, de SEMMIKÉPPEN SE VALLJ SZERELMET!

2018. jan. 7. 06:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsóval értek egyet.

/egy egyetemista lány/

2018. jan. 7. 08:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Valóban, nem a szerelmi vallomással kell ezt kezdeni. Eleve alig tudhatsz róla valamit, ha még nem is beszélgettetek.

Ezek közül válogathatsz kedvedre:

- széles mosollyal ráköszönsz (nem baj, ha el is pirulsz hozzá, az aranyos)

- megkérdezed tőle, szeretne-e elmenni veled moziba/kávézóba/akárhova

- bejelölöd facebookon, írsz neki üzenetet

- a tanulnivalóról kérdezed

- igyekszel mellé ülni az órákon

- igazából bármivel, de tényleg, BÁRMIVEL indíthatsz, egyik sem lesz gáz! Egy egyszerű "hogy vagy" is simán megteszi. Nem kell ezt túlkomplikálni, persze egyetemista koromban még én sem láttam ilyen egyszerűen a dolgokat :-)

2018. jan. 9. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!