Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodhatok megcsalásra? (bővebben lent. )
1. én már eleve azért tisztellek, (ez az utolsó 2 mondatod)hogy, így fogod fel a megcsalást és nem vagy az a "Nem baaaaj..mindenki hibázhat 1x" naív p*csa...
2. de neked nyilván nem az én tiszteletemre van szükséged! :))
Szerintem minden jó párkapcsolatnak a kommunikáció a legfőbb kapocsa. Ha nem beszélgettek, ha nem beszélitek meg a problémákat, akkor veszett az ügy. Ellaposodott hétköznapok, nincs mozi meg szabadban szexelős hétvégék, stb..hagy ne soroljam...
Én azt javaslom, hogy beszéld meg vele. Ha nem vagytok olyan régen még együtt, akkor a legnehezebb a távkapcsolat..de ha jó a viszony, akkor az sem akadály :))
Remélem tudtam segíteni. Várom a fejleményeket! :)
Tudod mit? Én is megnéztem volna a tel-t, én is ilyen vagyok, bár most majd le fognak pontozni.
Azt, hogy ezt írták neki, "hiányzol", elgondolkodtató...
A távkapcsolatban nem hiszek. Előbb-utóbb, ha nincs kéznél az ember társa, beindul a férfiagy és akkor kapnak az efféle sms-ekre.
Szerintem gyanakodni mindig lehet...
22:16 örülök h végre valaki nem néz ki a büszkeségemért.:)
lassan 8 hónapja vagyunk együtt, sose volt még vitánk, elképzelésem sincs hogyan reagálna arra hogy kutakodtam..:S
22:18 Hát igen, én is attól félek, h beindul a férfi agy...
csajhavertól normális a hiányzol és a pusz. De minden esetre tartsd nyitva a szemed és a füled..
Egyet értek veled.Éppen holnap lesz 1 hónapja,hogy ki lettem dobva.Rá 2 nappal a (ex)barátnőm össze jött egy másik csávóval és mindenki mondta,hogy mekkora k*rva meg minden...Pedig én nagyon tisztelem a lányt,hogy tisztelt ennyire és előtte szakított velem. Na mind1,biztos nem érdekel,a lényeg,hogy mindenben egyet értek veled :)
ha a dátumok az sms-nél nem 2 évesek voltak,akkor tuti a dolog.
és nem.
havernők nem írnak ilyet.
de nem megcsalás,mert én az ilyen 2 hetente találkozok vele csajokat soha nem tekintettem párkapcsolatnak.
Az első vagyok.
Nem muszáj neki elmondanod, hogy kutakodtál a telefonjába. Előbb tereld arra a figyelmet, hogy te mégiscsak gyanakodsz. pl: hmm..olyan furcsa vagy mostanába... történt valami? vagy el szeretnél mondani valamit?
Ha ilyenkor is terel, akkor van csak igazán okod gyanakodni...
Vagy kérd meg, hogy "Szívem, amíg elmész fürödni írhatok egy sms-t Nikinek?" és ha visszajön, akkor számonkérni, hogy "na mi is ez az sms??? olyan bonyolúlt a telefonod és valahogy idetévedtem" :D
Néha jobb megjátszani a buta szőkét, mint lejáratni magunkat^^ :D
"Szívem, amíg elmész fürödni írhatok egy sms-t Nikinek?"
Itt hajítanám ki a barátnőmet. Mert egyértelmű, hogy a levelezésemben akar turkálni és még hülyének is néz.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!