Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női fehérneműt és óvszeres zacskót találtam a páromnál. Gyanakodhatok?
Sziasztok
Mai nap megkért párom, hogy amíg ő dolgozik a szobájában takarítsak már ki. A ruháit is össze hajtottam amikor tálatam 2 db bugyit, az egyik koszosnak is tűnik. Szerintem a volt párjáé lehet mert a méret kb stimmelne. A másik pedig, hónapok óta volt egy óvszer a szekrényben aminek most találtam meg az üres zacskóját az ágy alatt (mi nem használtunk soha).
Amikor rá kérdeztem nevetett, azt mondta a bugyira nem emlékezett, régóta ott van, a gumiról pedig fogalma sincs. Itt hagyott azzal a címszóval, hogy hagyjam békén és, hogy azt feltételezem, hogy megcsal, pedig egy szóval sem mondtam annyit kértem, hogy magyarázza meg.
Szerintetek gyanakodhatok? 4honapja vagyunk együtt ő 20/F én 21/L
Te figyelj, neked komoly gond van a felfogóképességeddel, de tényleg. Női bugyi és óvszeres tasak... Esetleg akkor belátnád hogy egy sggfejjel vagy akit annyira sem érdekelsz hogy előtted hagyja a bizonyítékot és továbbra is hülyének néz, ha pl. előtted kefélne mást? Vagy még akkor is mentségeket keresnél neki? Még azt is leszrta és faképnél hagyott amikor leszólt hogy gyanúsítgatod. Ez nem sugall neked valamit?
Beszélj vele hogy részedről ennyi volt, mert elfelejtette közölni a kapcsolatotok kezdetén hogy nem akar kizárólagosságot és másokat is kefél.
Egyébként miért is vagy egy ilyen bunkóval aki után még takarítanod is kell? Szánalom...
#11nél a pont, ezt akartam én is írni...
A többit nem kommentálom, már megtették többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!