Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodhatok, hogy jelent neki valamit ez a nő?
Előbb értem haza a munkából, mint szoktam, és arra léptem be a lakásba, hogy a férjem beszélget valakivel (mint kiderült Facebook-hanghívásban).
Nem vett észre, én meg nem akartam zavarni, mivel nyitott ajtó volt, és elég hangosan beszélt, mindent hallottam.
Egy fiatal kolléganővel beszélt (párom az 50-es éveiben jár!), egy közelgő prezentáció kapcsán. A lányka nagyon izgult, pályakezdő.
A párom olyanokat mondott neki, hogy ne szorongjon, ő végig ott lesz vele, hogy próbáljon meg csakis őrá figyelni, a szemébe nézni, kikapcsolni mindenki mást majd, akik még jelen lesznek.
Magázódva beszéltek, és ez a mondat ütött szíven: csak maga meg én, csak mi ketten leszünk valójában ott, csak rám figyeljen, a szemembe nézzen! Nincs egyedül, majd figyelek, hogy minden rendben menjen.
szerintetek kell ebbe többet látnom, vagy félreértem? nagyon kihangsúlyozta a nőnek, hogy csak maga meg én, csak mi ketten, képzelje azt, hogy ketten vagyunk a teremben, senki másra ne figyeljen...
Szerintem csak betartja az etikettet hogy ne lehessen azt mondani hogy nyomul. A masik meg eldönti majd hogy vagy csak bíztatásnak veszi vagy többet akarna belelátni(de nemhiszem hogy egy csaj egy 50 esre nyomulna)
Vannak olyan pasik akik direkt kétértelműek. Hogy ne lehessen őket felelősségre vonni.
21
ja, pont erre gondoltam én is, h. mennyire könnyű ezt másképp érteni.
lehet úgy, hogy csak biztat, jó fej, mentori segítség.
és lehet úgyis érte, hogy csak maga meg én, csak mi ketten, h. ezzel megfogalmaz valamit, ami titokban foglalkoztatja a nővel kapcsolatban.
ahogy mondtam, ez nem egy csaj, már idősebb... miért ne akarhatna valamit? nem olyan nagy a korkülönbség, 16 év.
Nyugi a csajnak nem fog kelleni.
Sztem ő már csak amolyan remenytelenul vinne bele vmi többet a dolgokba. Valojában csak a saját fantáziájával játszik.
Egyszer én is szórakoztam így amikor egy srác bemutatkozott, és én amikor bemutatkoztam hozzátettem hogy "örülök"(hogy megismerhetlek) a nője egyből huzta a száját:D dehát ebben is mi volt? Mi rosszat mondtam?:D
Na ez csak ilyesmi játéka az esélyteleneknek.
23
úgy gondolod, a párom fantáziálhat erről a nőről?? milyen értelemben?
miért ne kéne a nőnek? (mondom nő, nem csaj!) a párom elég vonzó személyiség...
Mert 50es. Egy nőnek minimum tobbre kell egy pasi általában mint laza szexrem egy házas 50esért nemigen szoktak ugrálni, ha helyes, sem.
(Amugy hozzám be is jött a srác később 4szemközt lenni. Szóval átment neki:Dde ő az én korosztályom)
Az biztos, hogy szúrná a nőt. Olyannal nem szoktuk otthonról is tartani a kapcsolatot, akinek nem raknánk be. Ott a munkaidő, a munkahely, ami arra való, hogy a kollegákkal munkával foglalkozzunk.
Akivel otthonról, a szabadidőmben is foglalkozok, azt meg is....
28 oké, de vedd hozzá, h. a covid miatt sokáig csak így tudtak kommunikálni, otthonról dolgoztak.
gondolod, csak szexuális értelemben izgatja a nő? nem fogadnék erre nagy tételben, mert a belső tulajdonságairól megeresztett pár mondatot, h. tehetséges, intelligens.
fb-n láttam a nőt, teljesen átlagos...
tehát akkor éljek a gyanúperrel, h. miközben velem van, gondol rá??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!