Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyanakodhatok, hogy jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodhatok, hogy jelent neki valamit ez a nő?

Figyelt kérdés

Előbb értem haza a munkából, mint szoktam, és arra léptem be a lakásba, hogy a férjem beszélget valakivel (mint kiderült Facebook-hanghívásban).

Nem vett észre, én meg nem akartam zavarni, mivel nyitott ajtó volt, és elég hangosan beszélt, mindent hallottam.

Egy fiatal kolléganővel beszélt (párom az 50-es éveiben jár!), egy közelgő prezentáció kapcsán. A lányka nagyon izgult, pályakezdő.

A párom olyanokat mondott neki, hogy ne szorongjon, ő végig ott lesz vele, hogy próbáljon meg csakis őrá figyelni, a szemébe nézni, kikapcsolni mindenki mást majd, akik még jelen lesznek.

Magázódva beszéltek, és ez a mondat ütött szíven: csak maga meg én, csak mi ketten leszünk valójában ott, csak rám figyeljen, a szemembe nézzen! Nincs egyedül, majd figyelek, hogy minden rendben menjen.

szerintetek kell ebbe többet látnom, vagy félreértem? nagyon kihangsúlyozta a nőnek, hogy csak maga meg én, csak mi ketten, képzelje azt, hogy ketten vagyunk a teremben, senki másra ne figyeljen...

2022. szept. 2. 13:34
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a mentoromat biztos nem merném igy felkeresni. A pasi adott neki zöld utat intimebb berkekbe.
2022. szept. 2. 16:30
 32/56 anonim ***** válasza:
100%
Persze azt meg megérti az ember hogy otthonról kell nyomni a melót de ha egy férfinek nem inponàló egy nő nem tetszik neki akkor miért beszél igy vele miért nem határozottabban.
2022. szept. 2. 16:31
 33/56 anonim ***** válasza:
100%

Ha eddig semmilyen gyanúd nem volt, csak ennek hatására, azt mondom ne kezdj panikolni, de járj nyitott szemmel.(füllel)

Én magam, túlzásnak érzem ezt a fajta bátorítást, tudván hogy nem gyerek a nő. De te ismered a párodat, ha ez a fajta beszéd jellemző rá, akkor nem kell bele többet látni.

2022. szept. 2. 16:34
 34/56 anonim ***** válasza:
100%
Vén kecske is megnyalná a sót esete. A nő meg naiv. Vagy nem tart a nyomulastol mert házas ember nehezen kapálózik, zaklatni biztos nem fogja, tehetetlen úgyis:D
2022. szept. 2. 16:35
 35/56 A kérdező kommentje:
30 mondom, akkor épp home office-ban voltak, azért otthonról.
2022. szept. 2. 16:38
 36/56 A kérdező kommentje:
31 fb-cset az intimebb berkeknek számít ma még? mindenki ott lóg, ott kommunikál.
2022. szept. 2. 16:39
 37/56 A kérdező kommentje:
32 mármint hogy érted, h. "határozottabban"?? mit kellett volna mondania? amikor hallottam őt vele beszélni, elég határozottan kihangsúlyozta, h. csak maga meg én...
2022. szept. 2. 16:40
 38/56 A kérdező kommentje:

33

"Én magam, túlzásnak érzem ezt a fajta bátorítást, tudván hogy nem gyerek a nő."

te nő vagy? és rögtön kapcsoltál volna, ha neked mond ilyet egy férfi?

még mindig várom a férfiak hozzászólását, hogy ők, csak úgy, mondtak volna-e ilyet egy nőnek?

2022. szept. 2. 16:49
 39/56 anonim ***** válasza:
89%

Én ennek az esetnek a fordítottját láttam egyszer munkahelyen.

Amikor a jóképű, házas főnökömnek tette magát a fiatalabb kollegina, hogy segítsen az előadásával kapcsolatban. Ő is előadta magát, hogy feltétlen szüksége van a főnök segítségére és ezt többször is megtette, amikor volt rá lehetősége. Biztos ő is nagyon izgult az előadás miatt (jah, nem).

A főnök meg teljesen meg volt kergülve, legyezte az egóját, hogy milyen fontos a véleménye és mennyire számít rá a kolléganő. Kész szánalom volt. Teljesen kifordult önmagából.

Mielőtt még leírnátok, nem voltam féltékeny, csak szánalmas volt, hogy a hátuk mögött mindenki róluk beszélt. A nőt lek*rvázták, a főnök feleségét mindenki sajnálta, a főnök meg leégette magát emberileg. Ennyi jött le a munkatársak között a fene nagy "támogatásból".

Tehát ebben az esetben a nő volt az aki nyomult, de szakmai dolgokkal álcázta a viselkedését. Egyedül is simán ment volna neki minden. Különben nem is dolgoztatott volna.

Lehet, hogy nálatok is így kezdődött.

2022. szept. 2. 16:50
 40/56 A kérdező kommentje:

39

nem, ez a nő mivel pályakezdőnek számít, párom felügyeli, ő mentorkodik mellette, tehát neki munkaköri kötelessége volt segíteni neki, az más kérdés, h. milyen formában teszi...

2022. szept. 2. 16:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!