Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a probléma? Gyanakodhatok impotenciára?
A barátomat amikor szájjal szeretném kielégíteni nem áll fel neki teljesen..úgy értem hogy amikor kézzel csinálom neki feláll..amíg először el nem megy.Utána már elég lankadt neki..tudom hogy miután elmegy ez természetes,de jóformán ezután már nagyon fel sem áll neki..ezért annyira kellemetlenül érzem magamat..azért nem áll fel neki,mert nem kíván?:(
Vagy gondok lehetnek a merevedésével? Egyszerűen nem értem miért van ez és bánt belül a dolog,hogy velem van a baj esetleg..?
Ha szájjal csinálom ,akkor kezd felállni mikor már elmegy..vagyis kb. 10 másodperc..:(
Tegnap szájjal csináltam neki,és annyira szeretném én is,meg azt is hogy jó legyen neki de így nem tudok neki örömöt okozni..:(
Az elsőnél még állt neki valamennyire,aztán a másodiknál már ernyedt volt eléggé..a harmadiknál még jobban,negyedjére pedig már inkább abba is hagytam..:( örömöt szerettem volna neki okozni,holott ő ezt viszonozni sem szokta,de érzem hogy szeret nagyon..
Nem az a gondom,hogy nem kőkemény neki..hanem az hogy még csak kemény sem..:(
"Ha szájjal csinálom ,akkor kezd felállni mikor már elmegy..vagyis kb. 10 másodperc..:( "
Ez nem impotencia, pont az a baj, hogy gyorstüzelő a barátod.
"Az elsőnél még állt neki valamennyire,aztán a másodiknál már ernyedt volt eléggé..a harmadiknál még jobban,negyedjére pedig már inkább abba is hagytam..:( örömöt szerettem volna neki okozni,holott ő ezt viszonozni sem szokta,de érzem hogy szeret nagyon.. "
Én már abba is belefáradtam, hogy olvastam... négyszer? Mit gondolsz, elemes játék az a pasi, hogy felhúzod akárhányszor csak akarod, és jár?
Inkább az elsőt kellene minél tovább húzni, közös gyakorlással.
24/N
Bocsánat,de olyan kellemetlen..:S
Ezzel próbálnám hogy is mondjam..hogy neki jobb legyen és élvezze..nem tudtam,hogy baj ha kielégítem bizonyos időközönként háromszor is..nem várom el tőle,tudom hogy nem elemes játék..de akkor meg mit tegyek?
Nem volt még szex,de ha fel sem áll neki,akkor nem is hiszem hogy sikerülne..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!