Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek anyammal? Vagy ne tegyek semmit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A baratom es en mar masfel eve egyutt vagyunk.16 evesen ismertem meg ot.Mas-mas varosban lakunk de gyakran talalkozrunk.Anyam egy ideig nem engedte hogy egyaltalan beszeljunk is,de en szeretem annyira a baratomat hogy kitartottam igy is mellette.Ugy erzem o az aki nekem kell es nagyon fontos szamomra.Azota mar 18 eves vagyok,de az erzes nem valtozott sot erosodott.Most felajanlotta hogy ujra menjek le hozzam es o feljon elem.Viszont anyam azota is tiltja ezt,de ugye mar nem szolhat semmit.Hogyan mo.djam meg neki hogy leakarok menni a baratomhoz ket napra?anyam depresszios is szoval nem konnyu a helyzet.Lehet en vagyok tul felenk vagy tulzottan tartok anyamtol,de szeretnek CSAK NORMALIS VALASZOKAT kapni.elore is koszomom.egy ketsegbeesett szerelmes lany...2012. jún. 24. 02:01
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsi de en nem vagyok olyan lany aki csak felcsinaltatja magat aztan elhuz a francba.annak semmi ertelme szerintem...
2012. jún. 24. 02:06
2/11 Hole Hunter válasza:
Pl mondd meg neki egyszerűen, hogy "ma nem alszok itthon". Ez ne kérdő, hnem kijelentő mondatban hangozzon el. Nagyjából ennyi. Egy depissel úgysem tudsz mit kezdeni. Sokszor az orvosok sem. Ettől még élned kell a saját életedet! Üdv.
3/11 A kérdező kommentje:
Igazabol nem vagyok egy eljaros tipus sem.ha meg kinyogom neki hogy ma nem alszom itthon,kiakad es jon a veszekedes meg az hogy o akkor kinyirja magat.ez mar erzelmi zsarolas...bonyolult vele es nehez...
2012. jún. 24. 02:14
4/11 Hole Hunter válasza:
Pontosan ezért menj nyugodtan...ugye te sem gondolod, h egész életedben az agybaját kell istápolnod...szted ezért születtél? Úgysem fogja megtenni...hameg igen, máris szabad vagy. Tudom, kissé keményen hangzik, de ÉLNED kell neked is!
5/11 A kérdező kommentje:
Eredetileg elakartam neki ezt rendesen magyarazni nyugodtan megbeszelni,de ha a baratom szoba jon mar nem nyugis a hangulat.Igy meg en szenvedek es borzalom...megfogadom a tanacsot,de ha valaki tud pl tanacsot adni hogy beszeljek vele varom.bar lehet halott ugy eleve...
2012. jún. 24. 02:22
6/11 Hole Hunter válasza:
A depresszió az elmebaj egy fajtája...próbálkozhatsz magyarázni neki, te is tudod, h sikertelen lesz. Ne mondd, hogy hol leszel éjjel, csak egyszerűen nem leszel otthon. Ennyi. Sok sikert! Üdv.
7/11 anonim válasza:
mondd hogy egy barátnődnél alszol!
8/11 anonim válasza:
Bár nem vagyok a hazugság híve, de ha van egy jó barátnőd akkor összejátszhatnál vele, hogy falaz neked hogy te nála alszol vagy együtt mentek el 2 napra valahova. Akkor nem keresne és aggódna feleslegesen, de ha bármi történne akkor mégis van aki tud róla hol vagy.
Mellesleg nem kéne beleszólnia a szerelmi életedbe ha már 18 vagy, ahhoz képest hogy milyenek a mai fiatalok...
9/11 A kérdező kommentje:
Igen ebbem egyetertek.Van aki 12 evesen kezdi nekem meg o az elso ennyi evesen szoval picit elutok az atlagtol...es amugy nincs baratnom.nehezen nyilok meg masok fele igy nincs ki falazzon sem.muszaj lesz kinyogni valahogy de nem akarnam felhuzni,megbantani sem.
2012. jún. 24. 02:32
10/11 anonim válasza:
Anyád jó nő? Ha igen akkor lenne egy két ötletem, hogy én mit tennék anyáddal. Az a baja, hogy rég volt már igazi orgazmusa. Ő is csak nő, neki is jár a jó szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!