Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kapok tőle semmit?
Nem akarok én nagy dolgokat. Egy kis kulcstartóval vagy plüss figurával bőven beérném egy évig is és nem bánkódnék az ajándékok miatt. Jól esne tőle valami, amire ha ránézek, ő jut az eszembe. Vagy valami, amit este átölelhetek alvás közben, mert ő szinte soha nincs velem. Sokat dolgozik és tudom, kevés a pénze, de ha egyszer nem venne cigi, ami 600 forint, bőven tudna egy kis meglepit venni nekem. Ha ezt neki felhozom, annyit mond, hogy "majd jobban figyelek erre", de mégse változik semmi.
Első évfordulóra is egy "virágkonzervet" kaptam tőle. Csöppet sem volt se szép, se olyan, amit szeretnék. Úgy értem, hogy alapvetően nem szeretem a virágokat. Egyet sem bírok gondozni úgy, hogy egy héten belül ne pusztuljon ki. A kis virágocska is kipusztult, a konzerv meg megrozsdásodott. Lám, semmim nem maradt emlékül.
Ez az egész azért bosszant, mert alig van velem. Annyira mutatja ki a szeretetét, hogy 2-3 hetente hétvégén velem van meg minden második nap kapok tőle egy "szeretlek" sms-t. Ez nem olyan kapcsolat, ami jót tesz az ember lelkének. De úgy tűnik, hogy ő csodásan megvan így. Miért?
Kitalálom, a srác idősebb nálad, és esetleg barátnője/felesége is van.
Különben elég szánalmas, hogy ezen rinyálsz. Nehogymár ez legyen a legfontosabb. Most azt mondod, hogy elég lenne egy kulcstartó is. Ehhez képest kapsz valami ehhez hasonló apróságot, és az se jó, mert te utálod a virágokat. Ha kulcstartót kaptál volna, az se lenne jó, mert mittomén nem fér bele a táskádba.
Nem rinyálni kellene, hanem elgondolkodni, hogy valami más baj is van ezzel a kapcsolattal, nem csak az ajándékok.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!