Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindent beleadok, megpróbálom összetartani, de már semmit sem kapok. Adjam fel (? )
Első válaszolónak: Fogyatékos!
Kérdezőnek: Szerintem is ott kellene hagynod. Hiszen amiket leírtál, abból kiderül, hogy csak kihasznál téged. Lehet azért meri ezt megtenni, mert úgyis mindig megbocsátasz neki, de ha egyszer elfordulnál tőle, hidd el megjönne az esze. Ha szereted ezt a lányt játszd el vele ezt, fordulj el tőle, de ha később felkeres beszéld meg vele ezt a dolgot. Lehet, hogy megbánja és megérdemel majd egy második esélyt. Sok sikert =)
Hagyd azt a lányt nem kelesz neki nem kell a segítséged a lánynak saját élete van az ő döntései nem erőszakolhatod rá magad.
Hagyd békén így csak mégjobban nehezited az életét.
57%
ne haragudj, de te normális vagy? miket nem hordasz itt össze, már ne haragudj...
többieknek: köszönöm, nagyon kezdem érezni ezt. csak ha én most feladnám, úgy érezném, cserbenhagyom őt, és voltaképp a "bukásom" is lenne ez.
Miért jó neked még mindig vele?
A leírtak szerint semmi, legjobb lesz, ha tényleg véget vetsz ennek a dolognak a saját érdekedben.
az egyik voltam az előzőekből.
Ilyen kapcsolata van kb az egyik lany uncsimnak.a csajszi hisztis es kb igy viselkedik noha azert nem akar ennyi rosszat a parjanak.2 eve vannak egyutt es a csajszi minden aprosagon kiakad es elakarja hagyni a parjat de ha a parja elfordul tole akkor bocsanatot ker es minden megy tovabb..kb 1 orat aztan minden kezdodik elolrol.szerintem ez igy is marad mig ossze nem vesznek es talan egy ido mulva kibekulnek es ujra kezdik.
szerintem probald meg otthagyni es ha nem tudsz nelkule elni akkor probald meg vele ujra-de nem hinnem hogy menne.
proba szerencse;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!