Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van erre megoldás, ha bármit is lehet tenni, ha egy cseppnyi esély van, segíthetnétek. Megpróbálom dióhéjban leírni ezt a bonyolult történetet. Hogyan szerezhetném őt vissza? Talán lehet esélyem.
Első szerelmem szakított velem 7 hónapja. Azóta nem beszélünk, néha összefutunk. Az ok az volt, hogy nem tudta mit érez, azt mondta kiszeretett belőlem, de csak interneten szakított velem, nem mondta a szemembe.
Nagyon keveset tudtunk találkozni, nagyon szerelmes volt, viszont folyton szenvedtünk, mert keveset láthattuk egymást, és télen, mikor amúgy is elég rossz hangulatban voltunk, nagyon összevesztünk. Talán kiábrándult belőlem, mert előtte ilyen sosem volt. Azután bocsánatot kértem, azt mondta, nincs semmi gond, de nem érzi azt, mint azelőtt.
Vonzódás és ragaszkodás megvan, de nem tudja, szerelmes-e, és bűntudata lenne, ha folytatnánk tovább.
Most lesz majd csak 16 éves, lehet, hogy nem elég érett, viszont én meghalnék érte, úgy szeretem.
Hogy szerezzem vissza? Teljesen összetörtem,nem tudok másra gondolni.
Akármennyire abnormális, azóta csak rá gondolok.
Nincs azóta barátnője, nagyon hiányzik. Fáj mindig a fejem azóta, olyan borzalmas.
Mit tegyek?
Ne írjátok, hogy felejtsem el, inkább megoldást várnék, mert a kapcsolat le sincs zárva.
Nem távkapcsolat, de hasonló.
Nem írhatom ide, mi volt az ok, de nagyon bonyolult, és hosszú lenne kifejteni.
Hát köszönöm. :/
Még nincs is 16.
De a fiatalabb fiúknál szerintem épp, hogy több esély van.
Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!