Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esély? Hogyan tegyem?
Figyelt kérdés
Még mindig nagyon szeretem a volt barátom, nem sikerült kiszeretnem belőle, akárhogy próbáltam. Már tényleg minden tőlem telhetőt megtettem, de sokszor reménykedek is. Szeretném őt visszaszerezni, 1 éve szakított velem, de nem bírom elfelejteni, mindig rajta kattog az agyam. Nincs barátnője.
Már nem szerelmes belém, és gondolom éppen ezért nem akarná újra, a célom viszont az lenne, hogy újra fellángoljon a szerelme.
2011. nov. 17. 17:44
1/8 anonim válasza:
Sajnos ez nem így működik. Elmúlt az érzés, hát elmúlt. Ha állandóan csak vele foglalkozol, akkor sose fogsz tudni tovább lépni. Ne keresd, ne nézegesd a facebookon és hasonló helyeken, ne kommunikálj vele. Majd egyszer elfelejted.
2011. nov. 17. 17:46
2/8 anonim válasza:
Tudom, hogy nagyon nehéz elfogadni, hogy vége, de ha már kiszeretett belőled, akkor nincs semmit tenni :(. csak próbáld meg elterelni a gondolataidat. Nem könnyű ezt én is tudom. Én is nagyon szerelmes vagyok a barátnőmbe és belehalnék, ha elveszíteném őt, szóval tényleg nagy erő kell hozzá, de őszintén kívánom neked, hogy sikerüljön.
2011. nov. 17. 17:53
3/8 A kérdező kommentje:
Belehalnál? :D Hát igen, így könnyű beszélni. Én is ezt mondtam, és nem is volt hülyeség, mert tényleg majdnem belehalok. Nagyon rosszul vagyok azóta.
2011. nov. 17. 17:58
4/8 anonim válasza:
1 év után még én is szarul voltam exem miatt. És még tovább is lehet szenvedni, ha nincs saját életed. Én elkezdtem táncolni, versenyekre járok, szobrászkodom, barátaimmal vagyok és persze tanulok. Így is hosszú idő volt, de túl lehet élni, és túl tudsz lépni, ha te is akarod. Ha meg nem, akkor örökké szenvedhetsz is miatta.
2011. nov. 17. 18:01
5/8 A kérdező kommentje:
Mások szerint! (nem szerintem) nagyon szép vagyok, meg okos, kedves és vicces stb.. De úgylátszik, engem nem lehet szeretni, és ez borzasztóan elszomorít. Öngyilkos kísérleteim is voltak már. Értéktelen ember vagyok, és hiába próbálok méltó lenni másokhoz, nem megy. :/
Egyébként nagyon szerelmes volt belém, csak nagy csalódást okoztam neki, és elmúlt benne elég hamar a dolog. Nemértem, ha nagyon szeretett, ez hogy történhetett meg. Pedig szeretett.
2011. nov. 17. 18:02
6/8 A kérdező kommentje:
Scorpia veled is szakítottak? Hogy történt, mesélnél? 1 év után még te is szinte mindig rágondoltál? Szenvedtél?
2011. nov. 17. 18:02
7/8 anonim válasza:
Könnyű beszélni? Segíteni akartam te idióta hülye p*csa. Nem kell haragudni rám mert nekem most jó a kapcsolatom. Nem segítséget vártál??? Vagy akkor mi a fas*ér írtad ki ha nem veszed a lapot? Felőlem bele is dögölhetsz :) Üdv: 2es
2011. nov. 17. 18:06
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm is, egyáltalán nem úgy értettem,azért volt ott a smiley. Elnézést, félreértettük egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!