Mi tévö legyek,4 honapja befogadtunk egy kiscicát, egy hete elütötte egy autó azonnalorvoshoz vittük meg mütötték de sajna azotaa két hátsó láb nem mozdul és a széklet és vizelet se marad bent, van esély a felépülésére v altatás a megoldás?
ezt sajnos csak az állatorvos tudja megmondani...
sajnálom
Szerintem is az orvosnál érdeklődj, ő tud szakszerű véleményt mondani, esetleg kérd ki TÖBB állatorvos véleményét is.
Amúgy nagyon szép amit tettél, és teszel a cicáért, minden tiszteletem a tied!!
Remélem rendbe fog jönni a cica! Szurkolok!!
Üdv!
Van még pár út,amit bejárhatsz az ügy érdekében.
Előszőr is nem árt,ha több orvossal is megnézeted a macskád!(Nem azt mondom,hogy rossz az orvos,de több szem többet lát. Velem is megesett,hogy a 3. orvos hozta vissza a macskámat,holott a többiben is 100%is megbíztam.)
Mivel ez a sérülés hosszabb felépüléssel jár,nem szabad csüggedni. Amit az egyik elöttem író is említett,az a gyógymasszázs,ebben is látok"fantáziát".(Van egy könyvem a kutyamasszázsról és nagyon jónak tűnik)
A következő tippem pedig a homeopátia. Nem kell egyből elvetni ezt az ágat sem,mert bárki bármit mond igenis használ!(tapasztalatból mondom,nem a levegőbe pofázok:))Itt van egy kis ízelítő: [link]
Ez egy kis zsebkönyv,nem biztos hogy ebben pont megtalálod,amire nektek szükségetek van,de vannak kifejezetten ilyen jellegű könyvek,sőt erre specializálódott állatorvosok is.
Ennyiben tudtam segíteni,nagyon remélem,hogy rende jön a cicusod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!