Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálom "leszoktatni" a barátomat a cigiről. Hogyan kéne?
Az anyukája beszélt velem, hogy próbáljak hatni a barátomra, hogy ne cigizzen. Már beszéltünk erről párszor, de nem nagyon hatott rá, ezért szeretnék komolyabban beszélni vele a témáról. Elmondanám neki, hogy így nem kívánom annyira a csókját, mert érzem a cigi ízét, szagát. Még mit mondhatnék neki, amivel hathatnék rá? Tudom, hogy csak miattam nem fog leszokni, de ha elérem, hogy ő is leakarjon szokni, akkor van esély.:) Én mindenesetre nem fogom feladni.
18/L
Ez olyan, amikor azt mondod egy tisztaságmániásnak, hogy azt a foltot a szőnyeg közepén nem takaríthatja fel, mert szerinted az úgy van jól.
Akkor fog leszokni, amikor le akar, ez csak a kapcsolatotok rovására menne, ne cseszegesd, nem lesz rá(d) kíváncsi.
nem bíztatást kértél, hanem megkérdezted hogy hogyan. Én leírtam, hogy te hiába döntöd el, hogy leszoktatod, azzal a módszerrel hogy nem csókolhat meg ha bagózott, hát leírom, nem érsz célt vele.
Ha nagyon szeret talán esetleg, de tekintva hogy még nem álltál elé a gonddal, nem hiszem, hogy annyira fájna.
Ne add fel, csak vedd számba, hogy lehet nem lesz kit leszoktatni, ha állandó jelleggel a cigin forogsz.
Azzal hathatsz rá, ha megtalálod azt a pontot amikor lebeszélhető, de függőségnél ez elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!