Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Nem akarom leszoktatni mert nem zavar csak feltem, En 13/L o pedig 15/F
Figyelt kérdés
A baratom fuvezik de mar csak hetvegenket cinalja. Kerdezte h zavar-e engem en azt mondtam hogy nem, mert nem is zavar csak feltem. Anyumek rajottek hogy az a tarsasag ahova jarunk azok majdnem mind fuveznek es egy paran poroznak is. Letiltott a tarsasagrol es azt mondta hogyha tovabb folytatja a fuvet rola is letilt(de nem fog tudni mert nagyon szeretem). Mit tegyek h vele is tudjak lenni es a tarsasaggal is(azt ne mondjatok h hagyak ott capot-papot mert en a varoshoz kozel 1 kis kozsegbe elek es itt ez az 1 tarsasag van ok nekem nagyon fontosak,sokat jelentenek) tapasztalatok,velemenyek,megoldasok2011. okt. 9. 15:26
2/20 anonim válasza:
Persze ha iszákos lenne a barátod azt jobban eltűrnék... -.- Szerintem mond azt, hogy leszokott és kész. Fűtől nem kell féltened. Vagyis attól függ, hogy miért szív valami baja van vagy csak szórakozásból. Engem amúgy legálgű gyógyított ki a depiből. :)
5/20 anonim válasza:
Na úgy látom az enyém lesz az egyetlen normális válasz...
6/20 A kérdező kommentje:
plz csak az irjon akinek normalis valasza van es amugy csak szorakozasbol sziv nincs semmi problema
2011. okt. 9. 15:33
7/20 anonim válasza:
nem értelek benneteket mai fiatalok. hallgass édesanyádra és édesapádra, és hidd el hogy k*rvára nem szereted csak azt hiszed, mert rajtad van még a tojáshéj. fűtől nem lesz semmibajod, kivéve ha, igen... erről ennyit.
8/20 A kérdező kommentje:
amugy nem az hogy felek tole hogy mi lessz hanem az hogy romaniaban elek es itt mostmar minden fu illegal es feltem mert mar egyre tobben kezdenek el fuvezni ami azt jelenti hogy tobbszor jon ki aki hozza a cuccot es tobb bulizos este fent a csurbe ami nm valami igen halk buli
2011. okt. 9. 15:36
9/20 anonim válasza:
ha bulikban akkor rendben van DE csak és kizárólag akkor ha kibírná nélküle is!!!Ha viszont mondjuk elmegy egy kis időre csak hogy szívhasson ott már baj van.Megbeszélni próbáltátok már?
Amúgy szüleidnek tényleg mond azt hogy leszokott róla.
10/20 A kérdező kommentje:
mikor megismertem 5 hetig szivott minden este, miko elkezdtunk jarni mar csk hetvegenkent szivott es most mar csk bulikba es beszltunk rola h feltem es ma azt mondta h mar neki is elege van az egesz fubol de a tobbiek ugyanugy folytatjak es anyum meg nm nagyon erdekel o nm kotekedik max aggodik ertem csak annyi h nm enged ki a tobiekkel
2011. okt. 9. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!