Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi legyen? Nem akarom leszokta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen? Nem akarom leszoktatni mert nem zavar csak feltem, En 13/L o pedig 15/F

Figyelt kérdés
A baratom fuvezik de mar csak hetvegenket cinalja. Kerdezte h zavar-e engem en azt mondtam hogy nem, mert nem is zavar csak feltem. Anyumek rajottek hogy az a tarsasag ahova jarunk azok majdnem mind fuveznek es egy paran poroznak is. Letiltott a tarsasagrol es azt mondta hogyha tovabb folytatja a fuvet rola is letilt(de nem fog tudni mert nagyon szeretem). Mit tegyek h vele is tudjak lenni es a tarsasaggal is(azt ne mondjatok h hagyak ott capot-papot mert en a varoshoz kozel 1 kis kozsegbe elek es itt ez az 1 tarsasag van ok nekem nagyon fontosak,sokat jelentenek) tapasztalatok,velemenyek,megoldasok
2011. okt. 9. 15:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

3.nak:

Ha előttem beszélnél így egy gyerekkel biztos állcsúcson vernélek

2011. okt. 9. 15:43
 12/20 anonim ***** válasza:
29%
15:43 na gyere mutasd mit tudsz
2011. okt. 9. 15:49
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Pfff...

Először csak füvezik, aztán majd porozik ő is, és te is elkezded, mert ki fognak cikizni a társaságban, mert "porszűz vagy". Vagy gyáva, vagy egyebek.

A végén egy züllött drogos leszel, akit a barátja ad el, hogy a te testedből legyen pénz a kettőtök adagjára, de ha sok haver van, akkor semmi gáz, lesznek rád vevők...

Ez egy teljesen reális forgatókönyv ma Romániában is, és a helyedben most leülnék, és elgondolkodnék, mit is akarok, mi leszek, ha nagy leszek.

Mi baja lehet a fűtől?? Leépíti az agyat, impotenciát okoz, és imádkozz, hogy ne legyél véletlen terhes... majd megtudnád, mit okoz a magzatnak, az biztos.

Egy ilyen srác semmit nem ér, és egy nagy kalap xar a társaságod is. Ennél egyedül is jobb. Azt meg kizártnak tartom, hogy CSAK drogos fiatalok vannak, és egyáltalán nem tudsz másokkal barátkozni.

Ha itt tartasz 13 évesen, mi lesz veled később???

2011. okt. 9. 15:50
 14/20 anonim ***** válasza:
93%
Alapból hülye vagy, hogy összejöttél egy olyan gyerekkel, aki már 15 évesen minden este szív. Én megmondanám neki, hogy vagy a fű, vagy én. Ha a füvet választja, akkor ennyi volt.
2011. okt. 9. 16:15
 15/20 kicsibavacsk válasza:
100%
Nem semmi te jóég. Biztasd azzal a barátod hogy holnapután meg fog halni . xD ... tutira bejön majd ... anyádék meg nagyon idióták hogyha haggyák hogy ijen társaságba keveredj.
2011. okt. 21. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:

van egy film. jézus krisztus szupersztár. abba van a dal.. (ami a cím..) ilyenkor mindig felcsendül a fülembe ... jesus christ...superstar... nem tudom miért, de mikor ilyen kérdéseket olvasok.. kiver a hidegrázás...

TIZENHÁROM VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!

te kib@szottul abnormális punci vagy. állj le, mielőtt bajod lenne.......

2011. okt. 21. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:
58%

10-09 15:43

Miért mit mondjon neki? a kiscsaj 13 és füves bandához akar csatlakozni... ez nem normális..

Aki köcsög az viselje el a köcsög életmódot..és ha köcsögül válaszolnak neki.. szerintem ez van.

2011. okt. 21. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:
-.- de hülyék vagytok baxátok meg nem veszitek észre hogy kamuzik xD ? elsőnek is ha füvezel akkor általábban nyugodt vagy : és nagyokat röhögtök spanokal .... na ennyit erről elsőnek gondolkodjatok amigy te kiscsak eléggé Segg vagy xD
2011. nov. 8. 09:35
 19/20 A kérdező kommentje:
nem kamu! amugy persze jokat rohogunk de akkor is feltem oket. ok igazi baratok es nem akarom elvesziteni oket. ne mondjatok h ezek nem igazi baratok csak ugy gondolom mert mar bizonyitottak eleget es most rajtam a sor h en is segitsek rajtuk
2011. nov. 10. 20:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Vajon azóta mi lett a kérdezővel?
2018. jan. 12. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!