Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? Nem akarom leszoktatni mert nem zavar csak feltem, En 13/L o pedig 15/F
3.nak:
Ha előttem beszélnél így egy gyerekkel biztos állcsúcson vernélek
Pfff...
Először csak füvezik, aztán majd porozik ő is, és te is elkezded, mert ki fognak cikizni a társaságban, mert "porszűz vagy". Vagy gyáva, vagy egyebek.
A végén egy züllött drogos leszel, akit a barátja ad el, hogy a te testedből legyen pénz a kettőtök adagjára, de ha sok haver van, akkor semmi gáz, lesznek rád vevők...
Ez egy teljesen reális forgatókönyv ma Romániában is, és a helyedben most leülnék, és elgondolkodnék, mit is akarok, mi leszek, ha nagy leszek.
Mi baja lehet a fűtől?? Leépíti az agyat, impotenciát okoz, és imádkozz, hogy ne legyél véletlen terhes... majd megtudnád, mit okoz a magzatnak, az biztos.
Egy ilyen srác semmit nem ér, és egy nagy kalap xar a társaságod is. Ennél egyedül is jobb. Azt meg kizártnak tartom, hogy CSAK drogos fiatalok vannak, és egyáltalán nem tudsz másokkal barátkozni.
Ha itt tartasz 13 évesen, mi lesz veled később???
van egy film. jézus krisztus szupersztár. abba van a dal.. (ami a cím..) ilyenkor mindig felcsendül a fülembe ... jesus christ...superstar... nem tudom miért, de mikor ilyen kérdéseket olvasok.. kiver a hidegrázás...
TIZENHÁROM VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te kib@szottul abnormális punci vagy. állj le, mielőtt bajod lenne.......
10-09 15:43
Miért mit mondjon neki? a kiscsaj 13 és füves bandához akar csatlakozni... ez nem normális..
Aki köcsög az viselje el a köcsög életmódot..és ha köcsögül válaszolnak neki.. szerintem ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!