Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leszoktatni a barátnőmet a rock zenéről?
Mi baj van a rock zenével? :S
Nem tudom megérteni miért csak az lehet menő aki minden héten a diszkóban rángatózik, mint akit megba$zott a 220 :S
Sehogy! Nem tudod. Szerintem te sem hallgatnál más műfajt csak azért mert a párodnak nem tetszik.
Ja és amúgy is a rock örök és elpusztíthatatlan :) Ezt vésd az eszedbe. \m/
És pont Pokolgépet hallgatok úgyhogy kapszt képzeletben ezért egy nagy fekete pontot :D:D
17:41 voltam.
Gondolom van valami okod rá hogy ezt a kérdést tetted fel,otthon vagyok az ilyen dolgokban és van egy sejtésem: gondolom egy exbarátról lehet szó aki ilyen zenei stílust kedvelt és emiatt szerette meg ő is és mivel most veled van és most is meghallgatja a zenét ezért zavar; mi lesz ha eszébe jut egy közösen hallgatott szám és elő törnek a régi érzések... megértelek
Megoldás,leülsz vele beszélgetni hogy zavar megérteted vele a dolgokat és az a zenei stílust eléggé elvont és sajátos és mindent elárul egy emberről ha ilyen zenét hallgat ezzel negatív dolgokra utalok ;)
Remélem segíthettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!