Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám leszoktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leszoktatni a barátnőmet a rock zenéről?

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 17:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt miért kéne leszoktatnod bármilyen zenéről? Másrészt a rockra inkább neki kéne rászoktatnia téged :)
2011. nov. 8. 18:04
 12/69 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy már bocs, ez olyan mintha téged akarna valaki arról leszoktatni amit szeretsz...

Micsoda idióta kérdés.

2011. nov. 8. 18:05
 13/69 anonim ***** válasza:
100%
Te milyen zenéket szeretsz ha már le akarsz valakit szoktatni a rockról?
2011. nov. 8. 18:22
 14/69 anonim ***** válasza:

csak hogy legyen valami fogalmad mit szennyezel le:

[link]

[link]

Ásd el magad.

2011. nov. 8. 18:27
 15/69 A kérdező kommentje:
bármihez lehet jó szöveget írni ;) egy zenében nem minden a szöveg
2011. nov. 8. 18:29
 16/69 anonim ***** válasza:
100%
A rOCK AZ IGAZI ZENE NEM AZ AMI A DISZKÓBAN GÉPEN SZERKESZTIK MEG
2011. nov. 8. 18:30
 17/69 anonim ***** válasza:

Hát te nem vagy normális! Ha szereti a zenét, valószínűleg azonosul az életérzéssel is, ami hozzá köthető, tehát a személyisége is ilyen lehet, te pedig pont ezért szeretted meg!

Mondjuk az én barátom goát hallgat, és ha náluk vagyunk bömbölteti, pedig mondtam már, hogy zavar, hallgassa, scak fejhallgatóval, de nem. Tehát ha nálatok is ez a helyzet, akkor egy kicsit megértelek, de én nem akarom leszoktatni, max mutogatok neki egy két számot ami különösen tetszik, hátha közelebb érzi magához azt, amit mutatok. Te is csak ennyit tehetsz, a többi dolog szemétség lenne.

Senki sem viseli el, ha kritizálják amit szeret. Lehet véleményed, de tartsd meg magadnak, és csak akkor hozd elő, ha kérdezi, de akkor is csak finoman.

Amúgy érdekel, te miket hallgatsz, linkelnél légyszi egy két számot, vagy írnál előadót?

2011. nov. 8. 18:37
 18/69 A kérdező kommentje:

nem lehet valami izgalomdús a kapcsolatotok, ha elmész hozzá és bömbölteti azt a zenét ami a te tetszésedet nem nyerte el, lehetne annyira tekintettel rád, hogy amikor ott vagy nem hallgatja.

http://www.youtube.com/watch?v=5jV7JcYFvrs

http://www.youtube.com/watch?v=yOorXqaut1k

http://www.youtube.com/watch?v=W8MLqYNGKdI

2011. nov. 8. 18:45
 19/69 anonim ***** válasza:
100%

Jézus... Te akarod a csajod leszoktatni a rock zenéről? Ezek a vackok hallgathatatlanok. Pedig én aztán hallgatok szinte minden féle zenét, a klasszikustól a hc rockig...

(egyetül a pop-ot nem szeretem)

De ezek... :D:D:D

Hagyd békén a csajod. Más a zenei ízlése mint neked.

21F

2011. nov. 8. 18:50
 20/69 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2011. nov. 8. 18:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!