Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám leszoktatni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám leszoktatni a barátnőmet a rock zenéről?

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 17:40
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:
van benne igazság, inkább visszafogom, mint hogy leszoktassam
2011. nov. 8. 21:36
 62/69 anonim ***** válasza:
78%

Jézusom de buta vagy kérdező.

Remélem a barátnőd hamarosan elhagy és talál helyetted egy értelmes pasit, aki tényleg szeretni fogja őt.

2011. nov. 8. 21:39
 63/69 anonim ***** válasza:
100%

szerintem menj el a legközelebbi diszkóba, és szedj fel egy formálható 14 évest, alakítsd ízlésed szerint... -.-"

te hülye vagy. arra még nem gondoltál, hogy szegény lány viva tévén nőtt fel, aztán jött egy pasi, összejöttek, mellette megismerte a rock zenét, megszerette és azért hallgatja? O_o

Van olyan banda, amit egy srác mutatott, akibe bele voltam esve. Így évekkel később is hallgatom, a gyerek meg eszembe se jut, főleg a zenéről. De baromira bejövős számaik vannak.

Szerintem te nagyon éretlen vagy. És nem szereted a lányt. Mert ha szeretsz valakit, akkor őt szereted, nem azt, aki szeretnéd ha lenne. Inkább keress olyat, aki úgy táncol, ahogy fütyülsz.

2011. nov. 8. 23:50
 64/69 anonim ***** válasza:
0%
Lehet van valami háttere ennek hogy megakarod változtatni én megértelek és ne hallgass azokra akik fikáznak ha valami zavar mond meg,beszéld meg vele meg fogja érteni ;)
2011. nov. 8. 23:57
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

Úristen! Eddig még egy kismértékben megértettelek, de így! Tényleg nagyon, NAGYON buta vagy, és aki igazat ad neked, az is! Minden pasinál hallgasson a lány olyan zenét mint az épp aktuális barátja? Ráadásul az jött le, abból amit írtál, hogy már igazat is adott neked! Szegény csajszi, hogy a fenébe nincs lelkiismeretfurdalásod? Megválik egy olyan dologtól, amit szeret, azért mert ostoba vagy!

Igaza van az eddigieknek, ha az exével eddig kínait evett minden csütörtökön, többet ne egyen? próbáld másra is átvonatkoztatni a zenét, pl kajára, ruhára, filmre, hátha úgy sikerül átérezned mekkora butaságot vársz el tőle!

2011. nov. 9. 14:30
 66/69 A kérdező kommentje:
Olyat várok el tőle ami segít a konfliktusok elkerülésében ;)
2011. nov. 9. 16:53
 67/69 anonim ***** válasza:
Azt is nehezen hiszem, hogy egy 14 éves ízlését kívülről lehetne irányítani. Legfeljebb megmutatunk neki egy együttest/stílust, ami vagy megtetszik neki, vagy nem.
2011. nov. 9. 19:47
 68/69 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, pont, hogy a hülye és értelmetlen elvárásod az ami konfliktushoz vezethet...
2011. nov. 9. 19:52
 69/69 Macskajós ***** válasza:
Nem értem, miért tettél fel ide egy kérdést, ha nem érdekel a válasz. Ugyanis már megkaptad a megfelelő választ: SEHOGY. Úgy gondolom előrébb már nem fog haladni ez a téma.
2011. nov. 10. 16:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!