Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lehet a probléma? Gyanakodh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma? Gyanakodhatok impotenciára?

Figyelt kérdés

A barátomat amikor szájjal szeretném kielégíteni nem áll fel neki teljesen..úgy értem hogy amikor kézzel csinálom neki feláll..amíg először el nem megy.Utána már elég lankadt neki..tudom hogy miután elmegy ez természetes,de jóformán ezután már nagyon fel sem áll neki..ezért annyira kellemetlenül érzem magamat..azért nem áll fel neki,mert nem kíván?:(

Vagy gondok lehetnek a merevedésével? Egyszerűen nem értem miért van ez és bánt belül a dolog,hogy velem van a baj esetleg..?

Ha szájjal csinálom ,akkor kezd felállni mikor már elmegy..vagyis kb. 10 másodperc..:(

Tegnap szájjal csináltam neki,és annyira szeretném én is,meg azt is hogy jó legyen neki de így nem tudok neki örömöt okozni..:(

Az elsőnél még állt neki valamennyire,aztán a másodiknál már ernyedt volt eléggé..a harmadiknál még jobban,negyedjére pedig már inkább abba is hagytam..:( örömöt szerettem volna neki okozni,holott ő ezt viszonozni sem szokta,de érzem hogy szeret nagyon..

Nem az a gondom,hogy nem kőkemény neki..hanem az hogy még csak kemény sem..:(

2012. jún. 25. 13:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ezért vagyok tapasztalatlan?

Gondoltam már arra is,hogy talán a kor miatt..de hát 22 éves..nagyon szeretem és tartok tőle,mi lesz ha szexre kerül a sor..:(

De ő az elsőnél sem merev teljesen,és tudom hogy egyre nagyobb szünetek kellenek.Nem azért,mert már 3szor elment,mert már másodjára szinte fel sem állt neki..mindenkinek köszönöm,de arra nem válaszolt senki,hogy lehet-e ez impotencia,esetleg később lehet jobb,javulhat?

2012. jún. 25. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, lehet.
2012. jún. 25. 20:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Tudok tenni valamit,hogy változzon a helyzet?:(
2012. jún. 25. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!