Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyanakodhatok arra, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodhatok arra, hogy esetleg aszexuális vagyok?

Figyelt kérdés

24éves lány vagyok, és egyáltalán nem hiányzik a szex az életemből, sőt kicsit szomorúvá tesz, hogy a legtöbb embernek ez okozza a legnagyobb örömöt. Míg én állatiasnak találom az egészet....

Nem nagyon tudom ezt senkivel megbeszélni, hiszen a többiek max.elítélni vagy kinevetni tudnának, amit nem értek...

2018. jan. 3. 23:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az vagy, de ha nem érzed, akkor nem kell erőltetni.
2018. jan. 3. 23:28
 2/14 anonim ***** válasza:
25%
lehet,de engem ez nem zavarna,irhatsz.f
2018. jan. 3. 23:45
 3/14 anonim ***** válasza:

Lehet.

De az is lehet hogy még nem volt igazán jó szexuális élményed.

2018. jan. 3. 23:50
 4/14 Interferencia ***** válasza:
0%
Beszélj szexológussal.
2018. jan. 3. 23:51
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az lennél, bár ki tudja. Beszelgess erről vkivel, írhatsz nekem is

22N

2018. jan. 4. 00:53
 6/14 anonim ***** válasza:

Én is mélyen állatiasnak érzem és egyszerűen leválasztom magamról a szexualitásom...az egóm nem tud megbirkózni vele. Ettől függetlenül szoktam maszturbálni, mert a vágyat nem lehet megsemmisíteni. De szűz vagyok.

Pszichés okai vannak ennek.

Szoktál maszturbálni?

Ha igen akkor nem vagy asszex.

2018. jan. 4. 05:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Ja egyébként ha vannak szexuális álmaid, akkor csak elfolytod a dolgokat.
2018. jan. 4. 05:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Vannak aszexuálisok, akik maszturbálnak.

Ne azt írd le, amit gondolsz, hanem azt, amit tudsz.

2018. jan. 4. 07:54
 9/14 anonim ***** válasza:
47%
Nem aszexuális vagy, hanem bevettél valami maszlagot, ami arról szól, hogy a szex nem tehet boldoggá. Tudod te, hogy a kielégítő szexuális élet mennyivel megemeli az életminőségedet? Nyilván nem tudod, mert egy félrenevelt prűd kislány vagy. Na ez a szomorú, nem az, hogy az emberek elvezik a szexet.
2018. jan. 4. 11:05
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 Te márcsak tudod, hogy félrenevelt vagyok. XD
2018. jan. 4. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!