Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakodhatok arra, hogy esetleg aszexuális vagyok?
24éves lány vagyok, és egyáltalán nem hiányzik a szex az életemből, sőt kicsit szomorúvá tesz, hogy a legtöbb embernek ez okozza a legnagyobb örömöt. Míg én állatiasnak találom az egészet....
Nem nagyon tudom ezt senkivel megbeszélni, hiszen a többiek max.elítélni vagy kinevetni tudnának, amit nem értek...
#12 Ott a pont:)
Örülök, hogy akadnak még nem csőlátó emberek:)
Értem. Tehát felteszel egy kérdést nyilván töredékes információkkal, és megsértődsz, hogy mások találgatnak. És én vagyok a hülye - annyira jó. Ahelyett, hogy belegondolnál, akár még lehet is igazam, de azért én vagyok csőlátású. Mondjuk nem véletlenül írtam azt, amit, és még csak nem is sértésnek szántam, de nyilván egyszerűbb megsértődni, mint megkérdezni, miért az a gondolatom.
Nekem mindegy, undorodj a szextől, a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!