Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet aszexuális lánnyal járni? Mi fér így bele a kapcsolatba?
Attól függ.
Lehet, hogy a kedvedért belemegy a szexbe, sőt élvezi is, már ami a fizikai részét illeti, de lehet, hogy a leghalványabb szexuális felhang után menekülőre fogja, és már az is felháborítja, ha a szemébe mondod, kívánatosnak találod.
Lehet, hogy a csókra, ölelésre nagyon is vágyik, de lehet, hogy undorodik tőlük, és a legtöbb, amit megenged, az az alkalmi puszi.
Lehet, hogy szörnyen romantikus, és minden vágya ide-oda elmenni kettesben, egész nap együtt lenni, de lehet, hogy nagyobb térre van szüksége.
Tudod, mi sem vagyunk egyformák.
21/A
Nem, az aszexuálisoknál az oràlis szex sem fér bele.
Ôk is éreznek nemi vágyat, csak ezt nem egy másik emberrel akarják megélni.(Nem, állattal sem—mielôtt jönnének a hülyébbnél hülyébb válaszok)
Szoktak maszturbálni is, szerelmesek is tudnak lenni, szeretnek összebùjni a párjukkal, csak a nemi aktust kerülik.
Ahogy már az elõzõ válaszolók mondták, nem minden aszexuális egyforma, ezért én csak magamból tudok kiindulni.
Én pl. különösen szeretem az öleléseket, a puszikat, ha megcsókolnak és a gyengéd érintéseket (pl. ha fogják a kezem). A szex maga számomra eléggé változó; van amikor szívesebben belemegyek, van amikor egyáltalán nem, de általában semleges. Igazából csak a partneremet akarom boldoggá tenni a szexuális aktusokkal, nem magamat. Viszont egy dolog közös bennünk és ezt fontos tudnod, ha egy aszexuális személlyel akarsz kapcsolatban lenni; az a személy nem vonzódik másokhoz szexuálisan. Magadban jól át kell gondolnod, hogy ezt tudod-e helyén kezelni, mert késõbb csak rosszabb lesz, ha esetleg emiatt kell majd szakítanotok.
#7: de aranyos vagy! :-)
Köszi a választ! Igen, azzal tisztában vagyok, hogy egy aszexuális lány nem szexuálisan fog vonzódni, de részemről ezzel nem érzem, hogy probléma lenne.
"Az aszeuxálisoknak az sem fontos, hogy tetsszen a párjuk nekik?"
Miért ne lenne fontos? Ne haragudj, de te nagyon el vagy tévedve. Az, hogy valaki nem kívánja a szexet, nem jelenti azt, hogy semmi ízlése nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!