Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lehet aszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet aszexuális lánnyal járni? Mi fér így bele a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2017. dec. 24. 10:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gondolom a szexen kívül minden.
2017. dec. 24. 10:54
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Egy laza cumi.
2017. dec. 24. 11:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Kinek mi. Az aszexuálisok sem egy massza.
2017. dec. 24. 11:11
 4/11 anonim ***** válasza:
93%

Attól függ.

Lehet, hogy a kedvedért belemegy a szexbe, sőt élvezi is, már ami a fizikai részét illeti, de lehet, hogy a leghalványabb szexuális felhang után menekülőre fogja, és már az is felháborítja, ha a szemébe mondod, kívánatosnak találod.

Lehet, hogy a csókra, ölelésre nagyon is vágyik, de lehet, hogy undorodik tőlük, és a legtöbb, amit megenged, az az alkalmi puszi.

Lehet, hogy szörnyen romantikus, és minden vágya ide-oda elmenni kettesben, egész nap együtt lenni, de lehet, hogy nagyobb térre van szüksége.

Tudod, mi sem vagyunk egyformák.

21/A

2017. dec. 24. 14:52
 5/11 anonim ***** válasza:
40%
Nekem még nem volt párkapcsolatom, de úgy érzem nekem személy szerint csók, simogatás, esetleg még orális szex is beleférne.
2018. júl. 18. 10:54
 6/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem, az aszexuálisoknál az oràlis szex sem fér bele.

Ôk is éreznek nemi vágyat, csak ezt nem egy másik emberrel akarják megélni.(Nem, állattal sem—mielôtt jönnének a hülyébbnél hülyébb válaszok)

Szoktak maszturbálni is, szerelmesek is tudnak lenni, szeretnek összebùjni a párjukkal, csak a nemi aktust kerülik.

2018. júl. 25. 15:39
 7/11 anonim válasza:

Ahogy már az elõzõ válaszolók mondták, nem minden aszexuális egyforma, ezért én csak magamból tudok kiindulni.

Én pl. különösen szeretem az öleléseket, a puszikat, ha megcsókolnak és a gyengéd érintéseket (pl. ha fogják a kezem). A szex maga számomra eléggé változó; van amikor szívesebben belemegyek, van amikor egyáltalán nem, de általában semleges. Igazából csak a partneremet akarom boldoggá tenni a szexuális aktusokkal, nem magamat. Viszont egy dolog közös bennünk és ezt fontos tudnod, ha egy aszexuális személlyel akarsz kapcsolatban lenni; az a személy nem vonzódik másokhoz szexuálisan. Magadban jól át kell gondolnod, hogy ezt tudod-e helyén kezelni, mert késõbb csak rosszabb lesz, ha esetleg emiatt kell majd szakítanotok.

2018. okt. 10. 17:54
 8/11 A kérdező kommentje:

#7: de aranyos vagy! :-)

Köszi a választ! Igen, azzal tisztában vagyok, hogy egy aszexuális lány nem szexuálisan fog vonzódni, de részemről ezzel nem érzem, hogy probléma lenne.

2018. okt. 10. 18:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Az aszeuxálisoknak az sem fontos, hogy tetsszen a párjuk nekik? Pont ilyen nőt keresek, aki tetszik, csinos és szép. És aszexuális. Tű a szénakazalban, tudom. :]
2019. ápr. 3. 14:39
 10/11 A kérdező kommentje:

"Az aszeuxálisoknak az sem fontos, hogy tetsszen a párjuk nekik?"

Miért ne lenne fontos? Ne haragudj, de te nagyon el vagy tévedve. Az, hogy valaki nem kívánja a szexet, nem jelenti azt, hogy semmi ízlése nincs.

2019. ápr. 3. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!