Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan fiatal, aki szereti az operettet, vagy színházba járni? (20-30 között)
Figyelt kérdés
Engem elvarázsol. De sokan cikinek tartják, vagy csak szimplán nem szeretik ezt a műfajt. Így nem is merem felvállalni, hogy szeretem és nincs kivel osztozni az ilyen élményekben.2017. dec. 19. 14:20
1/17 anonim válasza:
Az operettért nem rajongok, de színházba nagyon szeretek járni. 25N
3/17 anonim válasza:
Szintén. Operett inkább ne, de színház jöhet bármikor.
4/17 anonim válasza:
ne is merd felvállalni, mert megharagszom
6/17 anonim válasza:
Nem szoktam járni, de szívesen elmennék egy-egy előadásra, ha a másik elszeretne menni. Utoljára az iskolával voltam.
7/17 anonim válasza:
Régebben jobban szerettem az operettet meg a zenés műfajokat. Most már a prózát szeretem jobban. De imádom a színházat egészen 13-14 éves korom óta, egy ideig még színházközelben is dolgoztam. Most szerencsére abban a közegben, ahol dolgozom, nem ciki, de előtte sem érdekelt, hogy a korosztályomban pár műveletlen emberke szerint ciki (nem azzal van a bajom, ha vki nem szereti a színházat, hanem azzal, kiröhög meg furán méreget azért, amiért én igen).
28N
9/17 anonim válasza:
Én szeretem ,csak párom nem.
n25
10/17 anonim válasza:
15 éves korom óta szeretem mindkettőt, mindig Anyukámmal mentünk.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!