Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
S. O. s Elkezdtem angolra járni, az angol tanárnőm egy 24 éves fiatal egyetemista csaj. én 21 vagyok. Szerintetek mit csináljak most?
Húúúúúú, hát most eléggé irigy vagyok rád! :-)
Ugyanakkor azt kell, hogy mondjam, hogy a tanár-diák kapcsolat mindig veszélyes, mindkét félre nézve. A tanár a bimbózó kapcsolattal az állását kockáztatja - bár hallottam olyan esetről is, aki az iskolájából majdnem 10 lányt szedett fel, mindenféle következmény nélkül. A diákra meg azért, mert őt kinézhetik a társai, sokan azt gondolhatják, hogy ő a kapcsolat miatt előnyben van/lesz az értékeléseknél, vizsgáknál.
Szóval amennyire kellemes, annyira kellemetlen is a helyzet.
Viszont annyival nyugodtabban fekhetsz le ma (történjék bármi is), hogy legalább megpróbáltad. Várd ki a mai órát, és hogy mi lesz a vége! :-)
Te egy hatalmas barom vagy...
Megérdemelnéd ha kidobna a barátnőd és az angol tanárod se foglalkozna többet veled...
Szerinted normális amit tettél? Van egy 3 éves kapcsolatod és más csajjal akarsz randizni... Észlény.
Visszaírni meg azért nem írt, mert van pasija... Hahóóó, nem esett le?? Ő nem akarja megcsalni a párját mint te.
Bocs ha durva voltam, de akkor is egy barom vagy.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!