Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fiatal egyetemista vagyok, de...

Fiatal egyetemista vagyok, de nem bírom tovább. Hogyan kezdhetnék új életet teljesen önállóan?

Figyelt kérdés

Családban elég sok a probléma, és mindíg rajtam csattan az ostor.

Kezdő egyetemista vagyok, 19 éves fiú. Hogyan kezdhetnék akár egy másik országban új életet, hogy itthonról ne is halljak?

Ausztria drága, ezért gondoltam vagy Oroszországra vagy Ukrajnára, mert az magyar viszonylathoz képest olcsó.

Természetesen megtanulnék itthon idegen nyelven, angolul meg németül középfokon jól tudok.

Hogyan kezdhetném el? Nagyon nagy rajtam a nyomás mindíg, de elegem van.

2012. dec. 2. 21:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

én Angliába lépek le jövőre..

egyszerűen kimegyünk párommal..itt nem fogunk megélni, tehát tök mindegy hol kezdjük el a munkavállalást :D

2012. dec. 2. 21:17
 2/17 A kérdező kommentje:
Oroszország v Ukrajna h h nem jó? vis nekem....hisz közelebb van, kijutni is egyszerűbb:(
2012. dec. 2. 21:20
 3/17 anonim ***** válasza:
Oroszország?Ukrajna hüha tényleg nagy a nyomás ide szivesen elmennék de hogy ott éljek soha ha tudsz angolul középfokon és németül is akkor van választási lehetőség lehet hogy olcsóbb ukrajna de hogy ott miből lesz pénzed hogy élj szerintem nyugat fele indulj nyelvtudással van esélyed munkára is és el tudod magad tartani
2012. dec. 2. 21:21
 4/17 anonim ***** válasza:
25%
Amerikába is mehetnél.
2012. dec. 2. 21:22
 5/17 A kérdező kommentje:
És hogy szakadjak el itthonról? Mert anyám még rendőrséggel is fenyegetne.....
2012. dec. 2. 21:23
 6/17 A kérdező kommentje:
Mert kissé félek anyámtól...bármire képes
2012. dec. 2. 21:25
 7/17 anonim ***** válasza:
19 éves vagy elvileg tehát hiába fenyeget de azért a helyedben higgadt fejjel végig gondolnám mi az amit veszitek ezzel és mit nyerek azért mert most ki vagy rájuk bukva nem biztos hogy jó döntést akarsz hozni a család a legfontosabb mindig mielőtt lelépnél ülj le és beszélj velük ukrajnát meg felejtsd el szerintem nem biztos hogy sokáig bírnád
2012. dec. 2. 21:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha anyádtól is félsz hogy akarsz új életet kezdeni Oroszországban ??
2012. dec. 2. 21:29
 9/17 A kérdező kommentje:

Leülni nem lehet. Elegem van h szerintük mindíg én vagyok a problémás, holott semmit nem csinálok (ha valami gond van, elmondom, már akkor is "jaj de problémás vagy") , elegem van a fojtó ellenőrzésből, a fenyegetésből, ami arra megy, hogy még véletlenül se jusson eszembe lelépni és még sorolhatnám.

Ausztria pl drága. Ott a kollégium is annyi, mint itt egy egész lakás albérletbe...(kb 50-60ezer)

2012. dec. 2. 21:31
 10/17 A kérdező kommentje:
Félelmet le akarom küzdeni. Csak még nem tudom, hogy kellene.
2012. dec. 2. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!