Fiatal egyetemista vagyok, de nem bírom tovább. Hogyan kezdhetnék új életet teljesen önállóan?
Családban elég sok a probléma, és mindíg rajtam csattan az ostor.
Kezdő egyetemista vagyok, 19 éves fiú. Hogyan kezdhetnék akár egy másik országban új életet, hogy itthonról ne is halljak?
Ausztria drága, ezért gondoltam vagy Oroszországra vagy Ukrajnára, mert az magyar viszonylathoz képest olcsó.
Természetesen megtanulnék itthon idegen nyelven, angolul meg németül középfokon jól tudok.
Hogyan kezdhetném el? Nagyon nagy rajtam a nyomás mindíg, de elegem van.
én Angliába lépek le jövőre..
egyszerűen kimegyünk párommal..itt nem fogunk megélni, tehát tök mindegy hol kezdjük el a munkavállalást :D
Leülni nem lehet. Elegem van h szerintük mindíg én vagyok a problémás, holott semmit nem csinálok (ha valami gond van, elmondom, már akkor is "jaj de problémás vagy") , elegem van a fojtó ellenőrzésből, a fenyegetésből, ami arra megy, hogy még véletlenül se jusson eszembe lelépni és még sorolhatnám.
Ausztria pl drága. Ott a kollégium is annyi, mint itt egy egész lakás albérletbe...(kb 50-60ezer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!