Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még olyan fiatal, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan fiatal, aki szereti az operettet, vagy színházba járni? (20-30 között)

Figyelt kérdés
Engem elvarázsol. De sokan cikinek tartják, vagy csak szimplán nem szeretik ezt a műfajt. Így nem is merem felvállalni, hogy szeretem és nincs kivel osztozni az ilyen élményekben.
2017. dec. 19. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Színház még oké néha, de operett? A barátnőt is meg tudom kérni, hogy taposson a tojásaimon otthon és ott az ingyen operett. Ja nem, az opera, na mindegy, érted...:D
2017. dec. 19. 16:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nem ez a legkedveltebb, de engem vonzanak a zenés darabok. Operett, musical. Csak kíváncsi voltam, hogy férfiakból akad-e olyan, aki szintén érdeklődik ilyesmi iránt, vagy legalább nem zárkózik el előle teljesen.
2017. dec. 19. 16:18
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyik sem érdekel, főleg nem az operett.

De a színházban benne lennék, ha a barátnőm szeretné. Ennyi kompromisszum kell, és ráadásul nekem sincs annyira ellenemre. Lehet, hogy a végén még megszeretném :)

2017. dec. 19. 16:41
 14/17 anonim ***** válasza:
Előző, velem az operát szeretteték így meg. Nem mondom, hogy magamtól is rendszeresen igényem lenne rá, de ha a párom menni akar, akkor szívesen megyek én is :)
2017. dec. 19. 17:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Még sosem voltam de mindenképpen szeretnék egyszer menni, hátha megkedvelem. :)
2017. dec. 19. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:

Az operettől rosszul vagyok (kivéve a Mágnás Miskát), de elméletben nagyon szeretem a színházat... elméletben, mert sajna olyan helyen lakom, ahol a színház repertoárja gagyi és a színészek többsége ripacs. Ha Budapesten laknék, a színház lenne a második kedvenc hobbim (a kondi után).

23/N

2018. máj. 19. 09:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Most szeretnék venni új bérletet :) Ó én nagyon-nagyon szeretek színházba járni. :)

20L

2018. jún. 19. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!