Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy aszexuális vagyok?
Én sem gondolnám, hogy ez aszexualitás lenne - mondjuk ha visszagondolsz azokra az esetekre, amikor volt, az alapján elég jól meg tudod ítélni.
Meg majd ha megint lesz valakid abból: én sem igazán futok a társkeresés után, az elmúlt 5-6 évben kb. összesen 1 évet töltöttem párkapcsolatban. Amikor viszont volt, akkor annyiszor volt szex, ahányszor alkalmunk adódott rá. Ilyen evés közben jön meg az étvágy alapon... :)
Egyénenként lényegesen eltér a szexuális "étvágy", ez ugye egyértelmű.
Az érzelmek? Az meg részben neveltetés kérdése is, meg az ezer meg egy átélt élményé. És szerintem ebben is előfordulhat az, hogy "kijössz" a gyakorlatból, de pár hónap alatt vissza lehet bele rázódni.
Egy szó, mint 100: majd kiderül ha találkozol valakivel, aki elég szimpatikus lesz.
Te egy (szürke-aszexuális) demiszexuális vagy. Az aszexuális egyik árnyaltabb típusa.
Én is olyan vagyok, de csak később jöttem rá, egy kérdést olvasva itt.
Lehetséges
Valamelyik aszexuális igényli a szexet 1 kapcsolatban csak kevesebbszer annyi fajtája van.
Én nem igénylem a szexet,testiséget kizárom a kapcsolataimból! 30aszexN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!