Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyanakodhatok, hogy jelent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakodhatok, hogy jelent neki valamit ez a nő?

Figyelt kérdés

Előbb értem haza a munkából, mint szoktam, és arra léptem be a lakásba, hogy a férjem beszélget valakivel (mint kiderült Facebook-hanghívásban).

Nem vett észre, én meg nem akartam zavarni, mivel nyitott ajtó volt, és elég hangosan beszélt, mindent hallottam.

Egy fiatal kolléganővel beszélt (párom az 50-es éveiben jár!), egy közelgő prezentáció kapcsán. A lányka nagyon izgult, pályakezdő.

A párom olyanokat mondott neki, hogy ne szorongjon, ő végig ott lesz vele, hogy próbáljon meg csakis őrá figyelni, a szemébe nézni, kikapcsolni mindenki mást majd, akik még jelen lesznek.

Magázódva beszéltek, és ez a mondat ütött szíven: csak maga meg én, csak mi ketten leszünk valójában ott, csak rám figyeljen, a szemembe nézzen! Nincs egyedül, majd figyelek, hogy minden rendben menjen.

szerintetek kell ebbe többet látnom, vagy félreértem? nagyon kihangsúlyozta a nőnek, hogy csak maga meg én, csak mi ketten, képzelje azt, hogy ketten vagyunk a teremben, senki másra ne figyeljen...

2022. szept. 2. 13:34
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
82%

#6:

"Magázódnak tehát nincsenek meghitt viszonyban egymással"

Jújj, de naiv mondat volt ez tőled! Évekig magázódtam egy kollégámmal akivel együtt voltunk, csak hogy senki ne tudjon róla. Csak akkor tegeződtünk amikor kettesben voltunk. Erről ennyit.

2022. szept. 2. 13:57
 12/56 anonim ***** válasza:
72%
Hát nem egy szokásos mentori bíztatás az biztos :D
2022. szept. 2. 13:59
 13/56 A kérdező kommentje:
akkor úgy kérdezem a férfi kommentelőket, hogy férfiként mondanátok ilyet egy nőnek, akitől semmit nem akartok?
2022. szept. 2. 14:00
 14/56 anonim ***** válasza:
22%
Akkor lehet, hogy már rég viszonyuk van, gondolom mindent tagadna ha rákérdeznél, talán még meg is sértődne. Maga a történet annyira tipikus, sajnos.
2022. szept. 2. 14:02
 15/56 anonim ***** válasza:
81%
Mertnem kerdezed meg a ferjedet ... amugy szerintem is csak nyugtatni akarta
2022. szept. 2. 14:27
 16/56 A kérdező kommentje:

15 azt azért ne felejtsd el, mikor ezeket mondta, nem tudta, h. otthon vagyok, azt hihette, senki nem hallja.

azért nem kérdezem meg, mert mégis milyen választ várnék erre, h. elismeri? tippeket meg nem akarok adni neki.

ill. ha ezt most felhoznám, ha lenne is köztük később vmi, sokkal elővigyázatosabb lenne, mert tudná, h. figyelem...

2022. szept. 2. 14:32
 17/56 anonim ***** válasza:
31%

Te ismered a férjedet, te voltál ott.

Ha úgy érzed, a hangsúlya alapján, hogy ez akár valami több is lehetett, akkor érdemes figyelni.

(Csak a leírás alapján én nem aggódnék.)

2022. szept. 2. 15:18
 18/56 A kérdező kommentje:

17

igen, olyan hatáskeltően mondta... nem tudom hány nő örülne annak, ha a párja egy fiatalabb másik nőnek azt mondaná, most tök mindegy, h. munkaügyben, de hogy csak maga meg én, csak mi ketten... ?!

és hogy csetel vele itthonról is...

2022. szept. 2. 15:26
 19/56 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként te összességében jónak ítéled meg a házasságotokat?

Lehet kapuzárási pánikos a férjed? Vannak erre utaló jelek?

Érzelmileg, testileg nem távolodott el tőled mostanában?

Ha ezekre tudod a választ, akkor rájöhetsz, hogy van e okod aggódni.

2022. szept. 2. 15:34
 20/56 A kérdező kommentje:

hát már nincs meg 12 év után a szerelem, de szeretet igen.

a szexuális életünk eddig sem volt túl gyakori vagy intenzív.

ami biztos, h. több időt és energiát szánhat erre a kis nőre, mint amiről én valójában tudok.

úgy értve, egyszer említette, h. neki ír, mikor rákérdeztem, épp kivel csetel.

de a telója szinte mindig vele van, és mivel én nem szoktam ellenőrizni kivel beszél, könnyen lehet h. vele is többet...

azt látom, nagyon érdekli a nő sorsa, pátyolgatja...

2022. szept. 2. 15:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!