Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akarja eladni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akarja eladni a lakást. Lehet, hogy megcsal?

Figyelt kérdés

Már jó ideje beszélünk arról, hogy házba költözünk mi és a 3 éves gyerekünk. Én mindig úgy kalkuláltam, hogy ehhez el fogjuk természetesen adni a jelenlegi lakásunkat (férjemét), hiszen annál előbb jutunk ki kertesbe. Most meglepetésemre közölte velem, hogy ha el is adja, vesz belőle másikat a belső kerületekben és inkább kiadja bérbe. A hivatkozási alap az, hogy a gyereknek is majd kell miben lakni. Oké, korábban sem mondta, hogy eladja, de nem is ellenkezett, amikor beszéltem neki arról, hogy esetleg idén már tudnánk költözni, mert összegyűlik annyi pénzünk.

Mi van emögött? A gyerekre való hivatkozás nem állja meg a helyét, mert kétszinteset vennénk, ahol a felsőt idővel külön bejáratúvá alakítanánk. Erre csak hümmög. Barátnőm azt mondja, nézzek utána, hogy nincs-e harmadik fél a dologban.

2022. aug. 31. 21:31
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%

Nőként saját lakásom van, egyértelmű, hogy sosem tenném bele egy közösbe.

Legyen kiadva, az abból jövő pénzt berakom szívesen a büdzsébe, de azt a páromtól függetlenül szereztem, és igenis legyen hova mennem, ha bármi beüt.

2022. szept. 4. 15:35
 42/65 A kérdező kommentje:
41, nőként ha van lakásod azt max apuci tett alád...
2022. szept. 4. 16:32
 43/65 anonim ***** válasza:
100%
Nőket nem tudsz venni lakást? Ez komoly?
2022. szept. 4. 17:08
 44/65 anonim ***** válasza:
100%

?? Bocsi, kérdező, de ritka idióta világképed lehet, ahol csak a férfiak tudnak lakást venni.

Nem apuci tette alám, sőt, nincs is apucim. Sorry. Van ellenben jó munkám. De gondolom mindjárt kitalálod, hogy prosti vagyok.

2022. szept. 4. 17:19
 45/65 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy mit gondolhat az ilyen nő saját magáról és nőtársairól? Ennyire nem tartod a nőket semmire, magadat is beleértve? Szomorú.
2022. szept. 4. 17:20
 46/65 anonim ***** válasza:
100%

Tanultál volna ahelyett, hogy picsogsz és akkor lenne saját lakásod. Az látom nem okoz gondot, hogy azt tervezgeted, hogy más ember vagyonát költögeted, na ezt az energiát kellene belefektetni a tanulásba, hajrá.

2022. szept. 4. 17:22
 47/65 A kérdező kommentje:
Még 23 vagyok csak, nyilván nincs saját lakásom. De ilyen gazdasági helyzetben nem is lesz soha, pedig nem keresek rosszul (nettó 400). Párom viszont jól keres, sajnálom, hogy ti olyan szerencsétlenül választottatok, hogy kuporgatni kell a pénzt.
2022. szept. 4. 17:28
 48/65 anonim ***** válasza:
100%
Szóval neked nőként az a terv, hogy beköltözöl a pasihoz, leszülsz neki 1-2 (akárhány) gyyereket, majd reménykedsz, hogy a következő 50 évben nem váltok el, mert akkor mehetsz a híd alá?
2022. szept. 4. 17:29
 49/65 anonim ***** válasza:
97%
Igen, sajnálj csak minket, akik írtuk, hogy van saját lakásunk :D Brühühü, mi nem férjecske pénzére költözünk rá, borzasztó :(
2022. szept. 4. 17:37
 50/65 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, nehari, de te krvára egyszerűnek tűnsz, a barátnőddel együtt :D
2022. szept. 4. 17:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!