Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akarja eladni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akarja eladni a lakást. Lehet, hogy megcsal?

Figyelt kérdés

Már jó ideje beszélünk arról, hogy házba költözünk mi és a 3 éves gyerekünk. Én mindig úgy kalkuláltam, hogy ehhez el fogjuk természetesen adni a jelenlegi lakásunkat (férjemét), hiszen annál előbb jutunk ki kertesbe. Most meglepetésemre közölte velem, hogy ha el is adja, vesz belőle másikat a belső kerületekben és inkább kiadja bérbe. A hivatkozási alap az, hogy a gyereknek is majd kell miben lakni. Oké, korábban sem mondta, hogy eladja, de nem is ellenkezett, amikor beszéltem neki arról, hogy esetleg idén már tudnánk költözni, mert összegyűlik annyi pénzünk.

Mi van emögött? A gyerekre való hivatkozás nem állja meg a helyét, mert kétszinteset vennénk, ahol a felsőt idővel külön bejáratúvá alakítanánk. Erre csak hümmög. Barátnőm azt mondja, nézzek utána, hogy nincs-e harmadik fél a dologban.

2022. aug. 31. 21:31
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell két szintes ház? Ráadásul csak egy gyereketek van, hányat akartok még?

Amikor 18 voltam, akkor szüleim mondták, hogy eladnák a lakást és egy nagyobb házba költöznénk, ahol nekem külön részem lesz. Nos én erre gondolkodás nélkül rávágtam, hogy ne tervezgessenek ilyet, mert nem akarok náluk lenni sokáig, inkább mennék albérletbe valamelyik barátnőmmel. Akarja a túrót egy felnőtt ember, hogy a szülei ott legyenek állandóan, hiába külön rész, de jesszus mégis milyen házibuli lehetne ott így, meg azt se díjazná, ha kérdezgetés nélkül nem lehetne senkit felcsípni és haza vinni, ha anyuka ott figyelget...

Jó lesz az egy szintes kertes ház és az a külön lakás... A megcsalás nemtom honnan a picsből jött, szerintem nagyz értelmesen gondolkozik a férjed.

25n

2022. szept. 1. 01:09
 22/65 FoxtrotLidérc ***** válasza:
81%

Na, kérdező. Akkor szeretnélek felvilágosítani egy dologról. Volt egy elég csúnya saját tapasztalatom anno. Mit csúnya?! Ocsmány. De ez hosszú sztori, oszt se tábortűz, se sör, se saslik. 😆😆😆😆

Ennek kapcsán engedj meg pár kérdést. Mennyire vagy elkötelezve a jelenlegi párod iránt? Mennyire gondolod vele komolyan? Mennyire tudnál kitartani mellette?

Ha ezeket anno exemnek felteszem, valszeg egy fájdalmas, de egy igen komoly tanító jellegű tapasztalattal lennék kevesebb. Ha lenne saját kéglim, SEMMIKÉPPEN NEM LENNÉK HAJLANDÓ ELADNI, csak mert egy partnerem azt mondja. Ez van, itt lakom, ezt kell szeretni. Max annyi hogy eladom, de írnánk külön szerződést, amiben a ház 1/1-ben az enyém.

Az megint más kérdés, hogy ha a TE pénzed is benne van, akkor az általad befizetett összegben kapnál a házból részesedést, amit egy esetleges szakítás esetén nekem KI KELLENE FIZETNEM neked. Ezt a pénzt valószínűleg nem is használnám fel, hanem inkább bevállalnék annyival lakáshitelt, amennyit adtál, és a pénzed maradna letétben - arra az esetre, hogyha szakítanánk/válnánk.

Hívjatok számítónak, hívjatok zsarnoknak, de sajnos nem állna módomban feltétlen bizalmat szavazni lakhatás kérdésében. És ha az előrelátó magatartást bárki a zsarnoksággal asszociálja, úgy vállalom hogy az vagyok. Mondom és hangsúlyozom: Egyszer már megégettem magam. Nem áll szándékomban még egyszer ugyanebbe az utcába betérni.

Lehet lepontozni.

F/32

2022. szept. 1. 01:31
 23/65 anonim ***** válasza:
8%
Szerintem még tart egy B tervet, ha szétmentek, legyen hova mennie. Nem lehet kicsit ellaposodotnak érzi a kapcsolatot?
2022. szept. 1. 02:11
 24/65 anonim ***** válasza:
100%
Másik dolog. Mennyit tettél a lakásba? Ha barátja a közösbe az már a tiéd is, nem hülye, ennyi.
2022. szept. 1. 02:12
 25/65 anonim ***** válasza:
92%
Sosem adnám el a saját lakásom. Csak akkor ha a másikat is én veszem. Nem közösem hanem én. Sok rossz válás van manapság. Plusz szerintem eléggé befolyásol téged a barátnőd hogy ilyeneket kitalál aztán meg esz a fene meg féltékenykedsz vitatkozol vele csak azért mert a barátnőd azt mondta. Manapság nem éri meg saját lakást/házat eladni egy közösért.
2022. szept. 1. 02:53
 26/65 anonim ***** válasza:
38%

Foxtrotnak igaza van.

Saját káromon tanultam meg a nők szemétségét.Saját lakásom volt,amibe egy vidéki lányka csak a saját ruháival jött oda.Később örökölt 300 ezret, abból lett részben felújítva.

Aztán elváltunk,mert megcsalt aljas módon és a lakás is elúszott,mert nem volt házassági szerződés. A drága él mint hal a vízben, éppen a negyedik férjével, ugyanis az utánam jövőket is szépen tönkretette. Én pedig lakhatok anyámmal,mert annyi pénzem nincs,hogy ismét lakásom legyen.

Remélem, a sors visszaadja az önzőségét. Nőknek egy szavát nem lehet elhinni, és még egy kanálról is szerződést kell kötni amit nem ők visznek a házasságba !

2022. szept. 1. 05:06
 27/65 anonim ***** válasza:
92%

Nőként mondom hogy a férjed csinálja jól. Az az ő lakása, a mai világban meg jó szerintem ha van mindenkinek saját lakása. Kevés már az örökre szóló kapcsolat ahhoz hogy ő eladja a lakását, bele teszi a közösbe és aztán ha szétmentek és neki kell menni akkor nem tud jól kiszállni a dologból. A kertes házzal sokkal több a baj és a kiadás, sokkal több munka van vele, és ha most van egy saját lakásotok, biztos háttérrel akkor szerintem maradjanak a dolgok ahogy vannak.

A barátnődet hanyagold, butaságokat kreál, feleslegesen ültet bogarat a füledbe, és szerintem mindenkinek ez jön le.

2022. szept. 1. 05:24
 28/65 anonim ***** válasza:
94%

Pontosan ezért tartja meg, amiért olyan felesége van aki elméleteket gyárt, a barátnőjével kitalál konteokat, bizalmatlan a saját férje felé. Másban is ilyen lehetsz és nem érzi ezt a házasságot egy sírig tartó bizalmi kapocsnak. Szóval nem teszi bele közösbe a sajátját. Az hogy te milyen terveket szövögetsz az ő péznéről, úgy hogy ezek nem lettek tisztán kimondva, jelzi mennyire nem egysegben működtök

Ettől még nem dől össze a világ. Jelenlegi helyzetbennem kilépni akar csak nem akar változtatni. Szerintem is a baratnődet tedd lapátra és alaposabban vizsgáld meg magadat, az igenyeidet és hogy te mit teszel bele a kapcsolatba, tettekben érzelmileg.

2022. szept. 1. 05:40
 29/65 anonim ***** válasza:
12%
Szerintem legyen neked is csak sajátod. Ez nem család.
2022. szept. 1. 05:57
 30/65 anonim ***** válasza:
0%
A parod nem veled tervez hosszu tavon ez jol latszik
2022. szept. 1. 06:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!