Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom nem akarja eladni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom nem akarja eladni a lakást. Lehet, hogy megcsal?

Figyelt kérdés

Már jó ideje beszélünk arról, hogy házba költözünk mi és a 3 éves gyerekünk. Én mindig úgy kalkuláltam, hogy ehhez el fogjuk természetesen adni a jelenlegi lakásunkat (férjemét), hiszen annál előbb jutunk ki kertesbe. Most meglepetésemre közölte velem, hogy ha el is adja, vesz belőle másikat a belső kerületekben és inkább kiadja bérbe. A hivatkozási alap az, hogy a gyereknek is majd kell miben lakni. Oké, korábban sem mondta, hogy eladja, de nem is ellenkezett, amikor beszéltem neki arról, hogy esetleg idén már tudnánk költözni, mert összegyűlik annyi pénzünk.

Mi van emögött? A gyerekre való hivatkozás nem állja meg a helyét, mert kétszinteset vennénk, ahol a felsőt idővel külön bejáratúvá alakítanánk. Erre csak hümmög. Barátnőm azt mondja, nézzek utána, hogy nincs-e harmadik fél a dologban.

2022. aug. 31. 21:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
0%
*a család felé
2022. aug. 31. 22:09
 12/65 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobban járnátok, ha ismét megbeszélnétek, hogy ki hogyan és miből gondolja az új lakást.

És és is azt ajánlom, hogy a felnőtt gyerekek már ne lakjanak ott, ha nem akarnak (mert azért akad gyerek, aki szívesen maradna).

2022. aug. 31. 22:09
 13/65 anonim ***** válasza:
95%
En eladtam a sajatomat, ex ferjem semmit nem rakott amar KOZOS csaladi hazba. Szetmentunk, kirakott a KOZOS hazbol, majd most a felenel tobbet kovetel a birosagon....Sosem csinalnam meg egyszer ezt. Arrol nem beszelve, hogy a parod nagyon is jol gondolkodik, ha kiadjatok a lakast, az havi fix plusz bevetel, es a gyereknek megalapoztatok a jovojet!! Helyesen cselekszik!! Es arra gindolst, hogy megcsal?? Jesszus, orulj neki h gondol a gyereketekre!!! Jol raerhetsz ha ilyen butasagot gondolsz..🤷‍♀️🤷‍♀️
2022. aug. 31. 22:10
 14/65 anonim ***** válasza:
100%

"a felenel tobbet kovetel a birosagon"

Azért ezt ne hagyd annyiban. Szerezd vissza az árát.

2022. aug. 31. 22:13
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
#14: Ha válás esetén nincs a vagyonmegosztásról közös megegyezés, akár két-három évig is húzódhat a vagyonmegosztási per. Eközben végig fizetni kell az ügyvédeket és a jogi költségeket, miközben az ingatlanban és más vagyontárgyakban felhalmozott közös vagyon értékéhez a felek egyáltalán nem férnek hozzá, azok eladása a per során tilos. S persze ha egyiküknek sincs saját lakása, ahova elmenjen, akkor valamelyiküknek a pereskedés során végig albérletben kell élnie, ami nem két fillér. Az efféle jogi huzavona kész anyagi tönkremenés. Nem csoda, hogyha az efféle kelepce lehetőségétől valaki nagyon fél, nem akarja magát ilyennek kitenni.
2022. aug. 31. 22:25
 16/65 anonim ***** válasza:
36%
13, 15, ezért (is) jó a házassági szerződés. Ma már alap kellene, hogy legyen.
2022. aug. 31. 22:43
 17/65 anonim ***** válasza:
100%

Én sem adnám el.

N

2022. aug. 31. 23:11
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
AMúgy minek 2 szintes ház? Miből gondolod, hogy a felnőtt gyerek ott akar majd lakni? Nagyon valószínű, hogy nem.
2022. aug. 31. 23:12
 19/65 anonim ***** válasza:
100%

Én hazassagban most adtam el a lakásom és vettem kiadásra egymasikat drágább kornyeken. Esnem csalom meg a férjem.

Milyen hülye logika ez?? 🤦‍♀️😂

2022. aug. 31. 23:52
 20/65 anonim ***** válasza:
94%

Mai világban a gyerek nem költözik a szülei fölé 😃

Minden módon el vagy tájolva aranyom 🤭

2022. aug. 31. 23:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!