Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsal a pasim, miért nem meri/akarja felvállalni és kilépni a kapcsolatból? Miért jó ezzel alázni a másikat?
Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 13:52
1/21 anonim válasza:
Mert gyáva és sunnyog. Mert csakis magát nézi a másikat nem, önző, az a lényeg, hogy neki ne legyen konfliktusa, ne kelljen beismernie semmit, amit pedig ő csinált.
2/21 anonim válasza:
Lehet, hogy nem akar kilépni, mert neki nagyon is kényelmes a kapcsolat, csak változatosságot akart... Sok pasi tesz így, és megmagyarázza magának, hogy ez neki "jár".
3/21 anonim válasza:
Miért, megcsal?
Honnan tudod?
Amúgy nemtom, vannak olyan emberek, akik azért nem lépnek ki, mert szeretethiányuk van, vagy ilyesmi.
4/21 anonim válasza:
2-eshez csatlakozom.
Te vagy neki a fix pont, a biztos szex stb. Ezt nem szívesen adják fel, főleg ha a másik csak alkalmilag van előszedve.
Ismerek ilyen pasit, mindig tart fix nőt (általában rendes, jóindulatú lányokat), de mellette vadászik.
5/21 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét bizonyítékom,de:
1. A telója tabu
2. Megváltoztatta az email jelszavát
3. Nem szexeltünk egy hónapja
4. Amikor nem volt itthon,hanem más városban volt,itthon látták
2012. szept. 27. 14:09
6/21 anonim válasza:
Mert egy gerinctelen,csúszómászó.
7/21 anonim válasza:
Miért nem szakítasz? A titkolózás már régen rossz.
8/21 anonim válasza:
Az ilyen "embereket" kellene megtörni.
9/21 anonim válasza:
A nők szeretik, ha megcsalják.
10/21 anonim válasza:
9. ezt kinek a nevében mondod? én speciel nem szeretem, de nem vagyok vele egyedül......:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!