Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezésnél számít hogy ki csalt meg kit és ki lépett ki a kapcsolatból?
Figyelt kérdés
2010. jún. 22. 14:33
3/10 anonim válasza:
na akkor bővebben. Az hogy valaki megcsalta a párját,majd elköltözött és elvált nem jelent semmit a gyermekelhelyezés esetén.
4/10 anonim válasza:
nem számít..Az utolsó normálisan és jól megírta...
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor sem ha amikor dolgoztam akkor történt és a gyerekek is ott voltak?3 és 5 évesek.Este hét helyett kilenckor ért haza a gyerekeket idén szinte csak én neveltem orvos a lány ovoda stb.Én az apa vagyok
2010. jún. 22. 14:45
6/10 anonim válasza:
Sajnos nem,csak akkor, ha bizonyítani tudod, hogy egyedül hagyta őket, többször ottfelejtette az oviban, velük egy helyiségben szeretkezett valakivel......stb
7/10 anonim válasza:
A hűségsértő magatartást az új törvényeknek megfelelően már nem veszik figyelembe a bontópereknél. Az viszont nagyon fontos, hogy ki van többet a gyerekekkel és természetesen ezt tanúsítani is kell. Ha az anya az "új" párkapcsolatát előnybe részesíti és emiatt a gyerekeit elhanyagolja nagyon sokat számít. Ha gyermekelhelyezésre kerül sor több vizsgálat alapján fog eldőlni, hogy ki alkalmasabb a gyerekeitek nevelésére.
8/10 A kérdező kommentje:
Az 5éves lány az övé csak a 3éves fiu közös volt egy per már amiről van jegyzőkönyv hogy a gyerek nálam van anya pedig kéthetente viheti de ha (ellopja)nem tehetek semmit.bár munkája nincs mert felmondott mikor a falu róla beszélt a lánnyal sem törödik a státuszvizsgálatot honapok után csináltatta meg az ovodából se rendesen íratta ki valamint miatta uszik a házunk is pl soha egy gázcsekkett sem adott fel most ez 350ezer és a többit had ne mondjam
2010. jún. 22. 14:57
9/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Hát ennek tükrében kevés esélye van a gyerekekre. Neked pedig annál több. Én most váltam el 3 év után. Nyugodtan állíthatom hogy makulátlan az életmódom a gyerekeket mindig megfelelően elláttam, mégis meg kellett küzdenem értük, pedig anya vagyok. Neked így több esélyed van.
10/10 anonim válasza:
Nem az számit, hogy megcsalt-e, mert az senkit nem érdekel.
Ha azt bizonyitani tudod, hogy nem gondoskodik a gyerekekről megfelelően, akkor van esélyed.
Különben nincs esélyed, kicsik a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!