Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítsak az elhízott barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítsak az elhízott barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt, ő 25 éves, én 26 vagyok.

Az elmúlt 2 évben nagyon elhanyagolta magát, már nem akar velem edzeni és nagyon egészségtelenül kezdett el táplálkozni. 60 kilóról felhízott 90-re, úgy érzem hogy mintha egyszerűen nem ebben a nőbe szerettem volna bele. Már lassan 4 hónapja nem szeretkeztünk, egyszerűen képtelen vagyok hozzá.

Férfiak, ti mit tennétek ebben az esetben? Szerintem 26 évesen még nem késő hogy más párkapcsolatot keressek, nem szeretném leélni az egész életemet egy olyan nővel akihez nem vonzódom.

2022. júl. 26. 00:53
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
60%

“Masreszt nekem senki ne mondja, hogy ha megismerkedik a parjaval aki 60-70 kilo (most mondtam egy szamot) szexualisan is meg tudja kivanni akkor is, amikor ez felmegy 100+ra.“

Nekem pont a sovány férfiak és nők szoktak kevésbé tetszeni, barátom mégis langaléta alkat. Szóval tetszik így is, tetszene akkor is, ha nem lenne sovány. Mindenhogyan szexi lenne, mert szeretem és nem tudnám nem vonzónak látni. Az arca pedig így is, úgyis vonzó számomra szintúgy. Szóval de, van ilyen.

2022. júl. 27. 13:35
 52/57 anonim ***** válasza:
42%

51.

Hát ha a párod is hízna 30kilot mint a kérdező barátnője az már jó eséllyel az arcát is torzítaná.

2022. júl. 27. 14:47
 53/57 anonim ***** válasza:
0%
Én azt bírom, hogy mindig olyanok foglalnak legtöbbször állást egy témában itt a gyakorin akik nem érintettek. Mint a gyerekvállalás rovatba beleokoskodó gyerektelen oktatják ki a majdnem kétszerannyi idős korú szülőket, mit hogyan kelle csinálni. Ítélkezni a legkönnyebb.
2022. júl. 27. 14:48
 54/57 anonim válasza:
62%
Szerintem ez egyértelmű. Ha szereted és meg akarod menteni a kapcsolatot akkor próbálsz neki segíteni a fogyásban. Ha pedig csak a külsőségek számítanak akkor mondd meg neki hogy vége
2022. júl. 27. 14:56
 55/57 anonim ***** válasza:
72%

54.

Csak annak lehet segíteni aki maga is akarja a változást.

2022. júl. 27. 15:13
 56/57 anonim ***** válasza:

55. ez így igaz, de sajnos sokan feladják az első körben, mikor rájönnek, hiába kezdenek diétázni, fogják vissza magukat az étkezésben, továbbra sincs változás, kövérek maradnak. Van amelyik vizesedik, nem is hája van, hanem a szövetekben pang a víz, ödémás az egész teste.

Kérdező, mutasd meg ezt a videót a barátnődnek:

[link]

Ilyen volt fogyás előtt.

[link]

2022. júl. 27. 15:26
 57/57 anonim ***** válasza:

Lehet a covid fertőzés gyulladást okozott a pajzsmirigyben. Az pedig lehet oka a hirtelen hizasnak, depresszionak, fáradtságnak is.

[link]

Vagy akár ez is

[link]

De ha nem megy el megnezetni sosem tudjatok meg miert hizott el.

2022. aug. 4. 15:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!