Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak az elhízott barátnőmmel?
Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt, ő 25 éves, én 26 vagyok.
Az elmúlt 2 évben nagyon elhanyagolta magát, már nem akar velem edzeni és nagyon egészségtelenül kezdett el táplálkozni. 60 kilóról felhízott 90-re, úgy érzem hogy mintha egyszerűen nem ebben a nőbe szerettem volna bele. Már lassan 4 hónapja nem szeretkeztünk, egyszerűen képtelen vagyok hozzá.
Férfiak, ti mit tennétek ebben az esetben? Szerintem 26 évesen még nem késő hogy más párkapcsolatot keressek, nem szeretném leélni az egész életemet egy olyan nővel akihez nem vonzódom.
11-es azért teljesen más ha valaki 187 centivel 90ről 120ra megy mint ha valaki (aki valószínűleg alacsonyabb) 60-ról 90re
gyorsabban "hordó" lesz valakiből ha alacsonyabb és a fő részt kifelejted hogy a barátnője abbahagyta az edzést és mellette egészségtelenül is eszik, senkinek nem kell elfogadnia még a párja döntését se ha ez neki nem tetszik, ha pedig olyan nagy dologról van szó arra van a szakítás
Beszéltél már vele erről? Gondolom igen, de ha mégsem, akkor én egyszer utoljára megpróbálnám. Elmondod, amit itt is írtál, hogy nem így szerettél bele, segíteni szeretnél neki, csináljátok közösen az életmódváltást. Illetve egy teljes kivizsgálás sem ártana. A nőknek nagyságrendekkel több betegségük lehet a magas ösztrogén miatt, amiért elhíznak, ezért is érdemes rendszeresen orvoshoz járni. Ha orvosi oka van, akkor először azt ki kell deríteni. Bár őszintén, minden ilyen esetre megoldás a diéta, csak a pontos diéta aq betegségtől is függ, ilketve lehet, hogy gyógyszer is kell.
Ha nem hajlandó változtatni, és szenvedtek egymás mellett, akkor nyilván a szakítás a megoldás, mert egyikőtöknek sem jó így.
A bánatevésből simán származhat a hormonprobléma is.
Ha neked nem az a legnagyobb bajod, hogy valószínűleg boldogtalan, hanem csak annyi, hogy meghízott, akkor inkább szakíts, jobbat érdemel.
Màr régesrég meg kellett volna kérdezned tőle, hogy mi a baj és tudsz-e segíteni. Nem magadat sajnálni, hogy 4 hónapja nem tudtál üríteni. 🤢🤢🤢
Nem mintha sokat tettél volna, hogy kiderítsd mi van, amiért ez történt. Aki nekem fontos azzal türelemmel viselkedem és beszélgetek vele, komolyan próbálnék segíteni. Ahogy te viselkedsz, az nem segítség.
Elég hirtelen ez a hízás, valami más oka is lehet, amire nem a mozgás és a kevesebb evés a közvetlen megoldás, ezek a valódi probléma megszüntetése után tudnának változást hozni.
Az agytumortól kezdve, csomó endokrin betegségen át, a depresszióig stb. több minden okozhat hirtelen hízást.
Úgy teszel, mintha jóváhagyást várnál, hogy elhagyhasd, csináld, ha ezt akarod, felnőtt ember vagy.
Arra várhatsz, hogy a környzetedtől majd vállveregetést kapsz, nem lesz a szakítás se békés, de a te életed és láthatóan eldöntötted.
Szerintem nem igazán szereted a csajt, eddig is csak a külsejét szeretted, különben komolyabban törekedtél volna megoldásra. Ha ő nem akarna megoldást semmilyen szinten és nem beszél őszintén, ha esetleg sejti mi a gond és te már bőven adtál türelmi időt, akkor érthető lenne, ha nem akarod folytatni.
Nálunk is hasonló a helyzet. Fizikailag is érezte h rosszabb állapotban van. Hiába mondta a doki h nehezen fog jönni a baba pedig ez volt a vágya. De se az én szavam se a dokié nem ért semmit.
Mikor durván elmondtam h na az felnyitja a szemét megkaptam h majd lesz aki így szeretni fogja.
Ő is okolt mindent a fog.gátlót is tudom ez okozhatja de mikor elmondtam h sztem hol változtassunk az nem volt jó. Csak a tabi volt az ok Hiába mondtam h minden nő aki tabit szed gurulna a teóriád szerint..elhagyta a tabit és nem fogyott de belátni nem látta be h van benne vlmi amit mondok h min változtassunk ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!