Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kg felett szóltatok már a feleségeteknek hogy ideje most már diétázni és edzeni menni, mert eléggé elhízott?
Sajnos évek során rakódott le rá, de tegnap egy veszekedés után kibukott belőlem.Mondtam neki hogy el van hízva, a csomagokat is alig tudja felhozni a lépcsőn, mert liheg.
Erre megsértődött.
mondtam neki menjen el edzeni, vettem neki bérletet is.
Erre este a barátnőivel kibeszélt, hogy ezt mégis én hogyan merészelem.
Miért ilyen sok nő, mikor már több éve házasságban él?
Az egészsége szempontjából teljesen igazad van, a lépcsőn nem kellene lihegnie egy egészséges testsúlyú nőnek.
Abból a szempontból viszont neki van igaza, hogy ezt nem ilyen módon kellett volna közöld vele, lehetett volna normálisan és megfelelő alkalmat találni arra hogy megbeszéld vele, mert aggódsz a testi épségéért.
Egyelőre nemtudom megmondani.
Kb 20 kg max.
Mi kozosen rendszeresen sportolunk es odafigyelunk az etrendre is.
Szoval mi rendben vagyunk
4-es, te nem vagy normális. És ha mondjuk betegség miatt hízna el, akkor is kiraknád? Amúgy meg én 176 cm vagyok, és 58 kg már súlyosan kóros lenne nekem. Te az anorexiás nőket szereted?
Amit csináltál kérdező, az valóban bunkóság. Elhívhattad volna randizni egy konditerembe, és csinálnátok együtt. Gondolom te csodálatos testű Adonisz vagy, szóval neked erre nincs is szükséged. Csak neki.
Elolvastam a leirasodat.
Eleg bunkon küldted el.
Miert nem mentek kozosen edzeni?
Miert hanyag? Vesz maganak sok edesseget? Egesz nap dolgozik ?
Szexualis eletetek niylen? Rendszeres?
Turazni, kirandulni nem szoktatok?
Igazabol nem csak vele van gond, hanem nálad is
7. Ki mondta hogy kiraknám? Betegség esetén a megoldást keresnénk. Ízlésen vitatkozni meg felesleges, eléggé buta és önző dolog lenne. 165/48-52, tökéletes arányokkal. Nekem ez volt mindig is az alap. Gondolj bele hogy másoknak szinte bárki jó lenne, én meg csak az ilyeneket hajtottam. Ráadásul magas szellemi, erkölcsi és morális szinttel. Sosem panaszkodtam.
Nekem a 176cm-ed már magas, 182 vagyok, szeretem a nőkön a magassarkút. A súllyoddal nem lenne probléma, az anirexiától nagyon távol lennél. Viszont a magasság-súly kombó magában kevés, ahhoz kellenek a formák is. Szép vállak, karok, csípő, derék, lábak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!