Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anno megmondtam a páromnak, ha elhízna nem maradnék vele. Most pár év múlva ennek van a határán. Kinek van igaza?
Nyíltan megmondtam neki régen, hogy nekem semennyire nem vonzó egy elhízott test, abban is nyílt lapokkal játszottam, hogy így hozzá sem tudnék többé vonzódni.
Most az elmúlt 1-2 évben nagyon elhízott. De amikor előhozom a témát, hogy ezzel kellene valamit kezdeni, mert tudta jól, hogy hogyan állok ehhez, még ő a sértődött fél.
A szexuális vonzalmat nem lehet csak úgy átkapcsolni magamban, hogy ez működjön.
Igazam van?
Mennyit hízott? Hány cm hány kilóhoz?
Alapvetően igazad van, ha drasztikusan hízott.
Viszont az én kapcsolatom elbírt +20 kilót is. Vannak a testnél fontosabb dolgok is egy kapcsolatban.
Szóval szerintem szakíts, mert te nem szereted őt.
Érdekes dolog ez, én nem tudom itt most a párod nő vagy férfi? Ha nő és pl szülés miatt hizott meg picit akkor gáz ez a vislekedésed, ha viszont azért hizott meg mert lusta pedig lenne ideje de helyette tv-t néz vagy gépezik, nincs betegsége és nem érdeklni a párja véleménye (se) ott már beszélhetünk hanyagságról és neked van igazad.
Az hogy a szerelem mindent legyőz hagyjuk meg a filmeknek, ha igénytelen vagy, nem törődsz a másik véleményével akkor benned van a hiba, igy ne csodálkozz ha félre kefél a párod, vagy szakit veled. Mindent meg lehet beszélni de ha a másik fél nem vevő rá akkor ott már hagyni kell a dolgot.
Ha 2 éve el van hízva és még együtt vagytok, akkor nyilván neked ez nem probléma, kár erre fogni. Az sem igazi kérdés, hogy kinek van igaza, ha ő jól érzi így magát, akkor miattad nem kell lefogynia.
Inkább azt kérdezd meg magadtól, hogy miért vagytok együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!