Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anno megmondtam a páromnak, ha elhízna nem maradnék vele. Most pár év múlva ennek van a határán. Kinek van igaza?
Nyíltan megmondtam neki régen, hogy nekem semennyire nem vonzó egy elhízott test, abban is nyílt lapokkal játszottam, hogy így hozzá sem tudnék többé vonzódni.
Most az elmúlt 1-2 évben nagyon elhízott. De amikor előhozom a témát, hogy ezzel kellene valamit kezdeni, mert tudta jól, hogy hogyan állok ehhez, még ő a sértődött fél.
A szexuális vonzalmat nem lehet csak úgy átkapcsolni magamban, hogy ez működjön.
Igazam van?
#39, logikailag mindent lehet, persze
Egyetemen tanítok 30 éve, 25+ ezer srácot már
Sajna az van, hogy 30 fölött a nagy része piszokul kezdi elengedni magát.
És inkább a férfiak.
Mindenkinek stresszes az élete, amúgy.
Az ő helyében én hagytalak volna el.
Egyébként egyikőtök sem igyekszik a másik kedvében járni, szerintem már egyik részről sincs igazi szeretet, csak megszokásból vagytok együtt.
Azt nem jellemezném, hogy mit gondolok rólad, mert ha rájönnél mik hiányoznak belőled, átéreznéd mennyire rossz az életed.
De legalább nyitottan elmondtad neki hogyan vélekedsz erről. Persze lehet azt gondolta nem vagy ennyire felszínes, üres emberi hulladék, de rosszul gondolta, és te előre szóltál hogy ilyen emb... élőlény vagy.
Igazad van. De spirituálisan hatalmas, leírhatatlan nagy tévedésekben élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!