Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor összejöttem a lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor összejöttem a lánnyal, még normál testalkatú volt, néhány kg plusszal. Azóta viszont elhízott és neki ez így kényelmes, viszont nekem így nem jön be. Mondjam meg neki, hogy ha nem fogy le, akkor folytassuk külön?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 12:32
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem igen. Annyira szánalmas, hogy emberek nem értenek a szép szóból. Volt hasonló kapcsolatom nekem is, szóltam szépen, szóltam csúnyán, nyújtottam segítséget is az illetőnek, semmi hajlandóságot nem mutatott arra, hogy egyáltalán meghallgasson. Az ilyen ember nem társ. És még ezek mondják, hogy "ha szeretsz, mindenhogy szeretsz"? A francokat, ha szeretsz akkor olyan maradsz, akibe beleszerettem és nem teszed magad egy amorf ignoráns szarrá, aki a kisujját sem mozdítja azért, hogy megmentse a kapcsolatunkat.
2020. aug. 5. 12:36
 2/36 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled.
2020. aug. 5. 12:37
 3/36 anonim ***** válasza:
39%
Ez a választás elé állítás nagyon gusztustalan lenne tőled, feltételezem nem szereted, akkor nem is kell erőltetni a kapcsolatot. Normális ember meg tudja mondani, hogy szeretné, ha fogyna a párja kultúrált keretek között, úgy, hogy ne sértse meg a másikat.
2020. aug. 5. 12:39
 4/36 anonim ***** válasza:
23%
Miből gondolod, hogy egyáltalán ő akarna veled kapcsolatot?:D Erre miért nem gondolsz? Pedig kéne:)
2020. aug. 5. 12:42
 5/36 anonim ***** válasza:
33%

Lehet, hogy pont te miattad hízott meg, mivel ismeri az ízlésedet, és ez a legbiztonságosabb számára hogy távol tartson magától:D

Ha valakinek van esze a cseppnyi agyában, az miért nem tud gondolkodni?:D

2020. aug. 5. 12:48
 6/36 anonim ***** válasza:
70%

Látom itt sokaknak mindegy, hogy milyen, csak nő legyen.

Igazad van kérdező, nem várható el, hogy egy embert minden körülmények között vonzónak tarts.

Fordítsuk csak meg ezt egy kicsit: kedves nők, mit szólnátok, ha a pasitok holnaptól nem borotválkozna, nem mosna fogat, nem fürödne? Ugyanaz az ember marad, csak a külseje változik, ugye így is jó lenne nektek?!

Nyilván nem.

2020. aug. 5. 12:48
 7/36 anonim ***** válasza:
58%
Mennyire hízott el?
2020. aug. 5. 12:49
 8/36 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem mondd meg, hogyha nem változtat, ott szeretnéd hagyni.

Ha elhízott és nem áll fel, nincs mit tenni.

Vannak, akik rövid hajjal, szolizva vagy fehéren, pierceing vagy tetkó miatt hagynák ott a párjukat, mert őket ez taszítja.

Ha külön utakon szeretnétek változni, nincs mit tenni!

Biztos rosszul fog neki esni, de simán találhat olyat, aki ducin szereti.

Egyébként az ilyesmit miért nem lehet kijelenteni előre? Drágám én szeretlek, de sajnos telt nőkre nem áll fel, nem tudok úgy senkit megkívánni, bàrmennyire szeretem, ezért szeretném, ha tartanád a súlyod. Ha megöregedsz, ráncos leszel vagy rövid lila hajad lesz és tetoválásod nem izgat, csak a testalkatod ne legyen dundi. Nem tudok tenni ellene, sajnos ez van, de nagyon szeretlek téged!

Ilyet bárki megértene!

2020. aug. 5. 12:49
 9/36 anonim ***** válasza:
71%

Milyen érdekes. Annyit tudunk róluk, hogy a kérdező párja elhízott semmi mást és rögtön a kérdezőre jönnek a negatív kommentek. :D

Csak nem magatokra ismertetek? Le kéne adni azt az úszógumit nem pedig megmagyarázni a bizonyítványt.

2020. aug. 5. 12:51
 10/36 anonim ***** válasza:
74%
A #4 és #5 személyében már meg is érkeztek a lamantinok :D
2020. aug. 5. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!