Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor összejöttem a lánnyal, még normál testalkatú volt, néhány kg plusszal. Azóta viszont elhízott és neki ez így kényelmes, viszont nekem így nem jön be. Mondjam meg neki, hogy ha nem fogy le, akkor folytassuk külön?
"a vékonybélben elszaporodott firmicutes baktériumtörzsek nem engednek lefogyni"
:DD
Drágaságom, ha nem eszel, le fogsz fogyni! Garantálom! (minden más egyéb magyarázkodás, meg áltudományos baromság)
Manapság mindent a bélflórára fognak(nem fog befutni, mert nincs valósàgalapja, mint pl a pajzsmirigynek. Csak annyira mérhető a változás, mint az auránál.
Az, hogy te csinos külsőt akarsz, minősítés! Te vékony külsőt akarsz látni, a telt is lehet csinos, de számodra a vékony vonzó.
Egyébként a többi dologgal egyet értek, arra koncentrálj te mit szeretnél, ne arra, hogy ő miért rossz számodra.
Teljesen mindegy, hogyan tálalod ezt neki, örökre belé fog égni, és azt fogja leszűrni, hogy feltételekhez kötöd a szerelmet és a vonzalmat, az önbizalma pedig rottyra megy. Tudom, nem tehetsz róla, ha nem jön be így, úgyhogy nem a legjobb helyzet ez neked sem. Nekem is kéne egy kicsit fogynom (a lamantintól messze vagyok), de nekem nehezebb úgy, hogy a párom nem támogatja ezeket az egészséges kajákat, mindenből a hagyományosat szereti, 2 fele főzni, vásárolni meg baromi nehéz jelenleg, meg költséges is. Nem lehet, hogy nálatok is ez van? Hogy ugyanolyan életmód mellett a te alkatodat könnyebb megtartani, elzárkózol a “mentes” kajáktól, így kénytelen azt enni, amit te? Csak egy ötlet.
Akik pedig a koplalást támogatják, ott baj van a fejekben, mert jojó lesz a vége...Komplett életmódváltás kell, de akkor te is csináld vele, motiváld! Az nem jó motiváció, hogy elhagylak, ha nem csinálod!
Szóval neki is lehet jót tenne, ha elhagynád, mert eleve miattad hízott meg. És akkor szépen egyedül összeszedné magát, önmaga miatt és nem valaki miatt, aki máshogy nem találja vonzónak. Olyan lányt meg nehéz találni, aki meg tudja ígérni, hogy nem hízik meg soha és tartja is magát ehhez :D. De nem lehetetlen, hisz vannak nem hízékony alkatúak, de a barátnődnek lehet több erőbefektetés kell, hogy tartsa magát. És nem egyszerű ám, nehogy azt hidd. Folyamatosan kcal-t számolni, a mérlegen függeni, sportolni akkoris, ha a taknyodon mész haza és egy szelet finom sütit sem ehetsz meg, mert akkor sztorno az egész. Keress olyat, akinek nem kell folyamatosan sanyargatnia magát ahhoz hogy jól nézzen ki, mert genetika lotto nyertes. Őt pedig hagyd, mert igenis lenne olyan férfi, aki feltétel nélkül elfogadja, nem mérgezi a lelkét ezzel a hajcsárkodással, és még lehet szereti is a moletteket.
Na harmadszorra csak leírtam, amit szerettem volna :D
34-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!