Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor összejöttem a lánnyal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor összejöttem a lánnyal, még normál testalkatú volt, néhány kg plusszal. Azóta viszont elhízott és neki ez így kényelmes, viszont nekem így nem jön be. Mondjam meg neki, hogy ha nem fogy le, akkor folytassuk külön?

Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 12:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
45%

7 Lényegtelen. Lehet pont annyira, amennyire számára a legbiztonságosabb, hogy még véletlenül se tudjon elgyengülni.

Sokszor gondolkodtam már azon, hogy az emberek milyen ostobák, mennyire figyelmetlenek, hogy mennyire nem veszik észre a legkézenfekvőbb dolgokat, csak akkor eszmélnek, ha az adott személy mosolyogva tálcán nyújtja át nekik a valódi megoldást, mint igazság pillanatát.

2020. aug. 5. 12:53
 12/36 anonim ***** válasza:
60%

Nyugi, fordított leosztásban (ha a pasi hízott volna el, és a csaj akarna szakítani) az összes unatkozó gyk-s háziasszony ujjai alatt füstölne a billentyűzet: "Sztem hagyd ott, igénytelen pasi aki elhízik!" "Teljesen természetes ha már nem vonzódsz hozzá!"

Kettős mérce, ugyebár...

2020. aug. 5. 12:54
 13/36 anonim ***** válasza:
88%

Egyébként arról sem tehet az ember, ha szélsőségre bukik. Nekem 170 cm/52 kilóra beszólt az ex, hogy ez sok, kezdjek edzeni, diétàzni. Egy darabig nevettem és viccre vettem, azt hittem cukkol, aztán leesett, hogy halál komolyan gondolja, hogy vékonyabbnak kellene lennem. Amivel persze nincs baj, csak ha én vagyok a nője:) Szét is váltunk. Ami poén, hogy dundibb következő nője lett, csak rajtam zavarta a “pluszsúly”.

Szóval vannak, akinek nem valódi igényei vannak(valami zavarja, ezért mindenben keresi a hibát)vagy szélsőségesek az igényei, amikre mások csodálkoznának. Csak olyan emberek legyenek együtt, akik elégedettek a másikkal.

2020. aug. 5. 12:55
 14/36 anonim ***** válasza:
77%
12 Igen és az említett háziasított lamantinok is ugyanezt puffognák. "Nem egy sörhasú disznóval jöttél össze, hagyd ott keress normális pasit". :D
2020. aug. 5. 12:55
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Túlsúlyos nőként mondom, hogy igen. Persze azért jobb, ha nem ilyen nyersen fogalmazol, hanem szépen, higgadtan, összeszedetten elmondod, hogy neked így már nem vonzó, és így nem nem látod a kapcsolat jövőjét, nem úgy, hogy "így mán nem jössz be, cica, úgyhogy kocc".
2020. aug. 5. 13:04
 16/36 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem így jöttél vele össze, teljesen jogos az elvárásod.

Egyszerűen vannak, akiknek nem jönnek be a molettek (fel sem áll rá nekik).

Az más kérdés, ha valaki már e kezdetekkor ducival jön össze, mert akkor nyilván elfogadja, vagy az a zsánere.

Egy kapcsolatban egy esetben tudom elfogadni, ha ideiglenesen meghízik a nő, az a terhesség. De utána ugye azt is szépen le lehet adni idővel.

Mondd meg neki nyugodtan, hogy neked a megismerkedés-kori alakja jön be, ez már egyáltalán nem tetszik és nem vonzó a számodra.

2020. aug. 5. 13:09
 17/36 A kérdező kommentje:

Én szoktam mozogni, általában barátokkal focizni és tartom az alakomat. A barátnőm szerint vonzó a testalkatom, viszont számomra az övé már nem. Mondtam már neki, hogy vehetne bérletet konditerembe és kardiózhatna vagy valami, de nem látom a motivációt, hogy hajlandó lenne rá. Szoktunk még szexelni, de már nem csinálom vele olyan szívesen mint régebben.

Nekem az jön be, ha egy lánynak normál az alakja, esetleg pár kiló plusz van rajta, de ő konkrétan molett nő lett és őszinte leszek, nekem így egyszerűen nem jön be.

2020. aug. 5. 13:14
 18/36 anonim ***** válasza:
40%

"Mondjam meg neki, hogy ha nem fogy le, akkor folytassuk külön"

Annyit mondj, hogy folytassátok külön, és legyen is úgy. A feltételekhez kötött szeretet már nem szeretet, és fölösleges is rá pocsékolni az időt.

2020. aug. 5. 13:18
 19/36 anonim ***** válasza:
9%
18 Pontosan.
2020. aug. 5. 13:24
 20/36 anonim ***** válasza:
77%
18 Juj bazmeg. :D Ezek szerint neked mindegy kivel jössz össze. De értsd úgy hogy teljesen totál mindegy. Mert ezt jelenti a feltétel nélküliség.
2020. aug. 5. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!